Karta grafiki do 600 zł
Witam
chciałbym zakupić nową kartę grafiki taką do 600 zł
zastanawiam się nad tymu czterema
Radeon X1600 Pro HiS 256MB HDTV & DVI IceQ Turbo
Radeon X800GTO Sapphire 128MB DVI + TV Lite BOX (PCI–E)
GeForce 6600GT Gainward Ultra/1960 PCX XP 2xDVI / VIVO (PCI–E)
Karta PCIex SAPPHIRE X800 GTO 512 MB
którą mam wybrać moźe macie jakieś inne propozycje to piszcie zgóry wielkie dzięki !!!
zastanawiam się nad tymu czterema
Radeon X1600 Pro HiS 256MB HDTV & DVI IceQ Turbo
Radeon X800GTO Sapphire 128MB DVI + TV Lite BOX (PCI–E)
GeForce 6600GT Gainward Ultra/1960 PCX XP 2xDVI / VIVO (PCI–E)
Karta PCIex SAPPHIRE X800 GTO 512 MB
którą mam wybrać moźe macie jakieś inne propozycje to piszcie zgóry wielkie dzięki !!!
Odpowiedzi: 5
A ja bym polecił Ci GeForce'a 6800 LE. Przy odrobinie szczęścia moźesz zwiększyć jej wydajność dwukrotnie!
zastanawiam się nad tymu czterema...
To spoko ze dla kumpla, tylko ze z twojej pierwszej wypowiedzi wcale to nie wynikalo (patrz wyzej) :wink:
[quote="mettal"]A tak na pocztaek, to zadna z tych kart ktore wymieniles, z pewnego prozaicznego powodu – wszystkie sa na PCI–E, a ty masz AGP. No chyba ze plyte glowna tez wymieniasz ?
spoko spoko to dla mojego kumpla on sklada sobie nowego kompa !!! :D
no gdzie ten Spiderko ? :P
A tak na pocztaek, to zadna z tych kart ktore wymieniles, z pewnego prozaicznego powodu – wszystkie sa na PCI–E, a ty masz AGP. No chyba ze plyte glowna tez wymieniasz ?
[quote="laskowski"] GeForce 6600GT Gainward Ultra/1960 PCX XP 2xDVI / VIVO (PCI–E)
Jeśli juź to ta. Co do Radeonów to nie bardzo się znam, poczekaj na spiderka, to fachman od tych rzeczy. O ostatniej zapomnij. Na grafice 256MB pamięci to pic na wodę, a 512 to juź... Po prostu taka jest technologia produkcji tych modułów, źe nie da rady mniejszych wyprodukować, a producenci robią z tego wielkie coś za grubą kasę. Ponadto za 600 zł poszukałbym juź coś z półki wyźej niź 6600 GT.