Karta graficzna
ja mam geforc'a 2 mx 32 mb
Odpowiedzi: 20
a jak uźywam geforc 2 mx–200 32mb
a jak uźywam geforc 2 mx–200 32mb
Dziwne :? Kumpel mi ostatnio mówił źe w sklepie Lorien kosztują 250 zł. Ale mniejsza z tym za tydzień będe miał kasę. Dzięki. Wróćmy do pierwotnego tematu.
ja za 512 ram zapłaciłem 600zł
Kupiłem niedawno 2x256DDR 333MHz wyszły mi po 155 zł za sztukę czyli razem 310 złociszy. Gdybym kupił w jednej kości to zapłaciłbym więcej.
Kupiłem niedawno 2x256DDR 333MHz wyszły mi po 155 zł za sztukę czyli razem 310 złociszy. Gdybym kupił w jednej kości to zapłaciłbym więcej.
A ja mam Gainward GeForce 3 Ti 450 Power Pack!!! Golden Sample. (Gainward fajnie te nazwy wymyśla :))
Mi ta karta na razie wystarcza, ale będe ją podkręcał. Pamięć do 250 Mhz a procesor karty do 550 Mhz. Ogulnie to luzik.
W jakiej cenie jest teraz 512 DDR?
Mi ta karta na razie wystarcza, ale będe ją podkręcał. Pamięć do 250 Mhz a procesor karty do 550 Mhz. Ogulnie to luzik.
W jakiej cenie jest teraz 512 DDR?
ja aktualnie jade na GF2PRO, mialem do niedawna 4Ti4200 ale niestety sie spiekla gdy wiatrak przestal na niej wiac :(
teraz mysle nad jakims radkiem 9000/9700 ale narazie z powodu deficytu funduszy moge tylko o tym pomazyc :cry:
teraz mysle nad jakims radkiem 9000/9700 ale narazie z powodu deficytu funduszy moge tylko o tym pomazyc :cry:
GeForce 2 Mx 400 64mb ram TvOUT firmy PROLINK – jakos nie narzekam na nia, moze dlatego ze nie gierze ostatnio zbyt wiele. No ale takiego Radeonik 9700 by sie zawsze przydal :)
to co w podpisie..... 10k wyciagam na niej , ale staruszka sie zaczyna sypac , a pieniazki sie zbieraja juz na 9500 lub 9700 :twisted:
beriam:Przełamałem stereotyp polskiego myslenia ...
Wole kupic raz , a porzadna rzecz , niz trzy razy jakis chłam ... :wink:
Oczywiscie takie myślenie odbija sie bardzo na portfelu ...
Zgadzam się z twoją myślą. Lepiej raz wydać kase na coś lepshego niź co jakiś czas narzekać na gówniane i tanie cudeńka.
beriam:Przełamałem stereotyp polskiego myslenia ...
Zgadzam się z twoją myślą. Lepiej raz wydać kase na coś lepshego niź co jakiś czas narzekać na gówniane i tanie cudeńka.
Ja tam narazie na swego geforka 3 nie narzekam. W UT2003 na full detalach w 1024x768 w 32 bitach mam płynną animację. Czyli jest git. Ale jak będę miał w przyszłości trochę mamony to zmienię na coś mocniejszego.
Przełamałem stereotyp polskiego myslenia ...
No co ty nie chcesz GeForce'a 3, jak ci nie odpowiada to mam jeszcze rive TNT2 M64 32MB :mrgreen:
No napewno troshkę kasiorki wydałeś, ale chyba nie moźesz na nią narzekać :wink:
SLAY3R:Beriam co powiesz na to źebyśmy się wymienili kartami graficznymi :?:
wiesz nie chce cie obciazac .....
ciagle ja spałacam :wink:
ale dodam , ze jest naprawde warta tego zachodu ... :D
Popieram propozycje beriama, zarąbista karta :!:
Popieram propozycje beriama, zarąbista karta :!:
Beriam co powiesz na to źebyśmy się wymienili kartami graficznymi :?: