karta graficzna
Mam problem. Ostatnio z internetu ściągneła mi się automatyczna aktualizacja do karty graficznej AthlonXP–M i od tej pory na niektórych zdjęciach (i nie tylko) nie mam płynnego przejścia odcieni koloru tylko widać wyraźne granice. Czy ktoś wie co to jest i ewentualnie jak moźna np: odinstalować tą aktualizację, czy to moźe pomóc??? Dziękuję za pomoc.
Odpowiedzi: 4
Dzięki POMOGŁO.
pewnie przy automatycznej instalacji coś przestawił bo dostałem polecenie ponownego uruchomienia...
pewnie przy automatycznej instalacji coś przestawił bo dostałem polecenie ponownego uruchomienia...
powinien zareagowac poprawa wyswietlania kolorow 8)
przestaw bedziesz mial lepsze kolorki :P
przestaw bedziesz mial lepsze kolorki :P
Dzięki
Racja to procesor chciałem napisać Radeon ale coś mi się w mózgu poprzestawiało.
32bit jaki jest wpływ przestawienia. Jak ogólnie komputer na to reaguje...? (ja ciemny w tych sprawach)
???
Racja to procesor chciałem napisać Radeon ale coś mi się w mózgu poprzestawiało.
32bit jaki jest wpływ przestawienia. Jak ogólnie komputer na to reaguje...? (ja ciemny w tych sprawach)
???
AthlonXP–M to procesor.
W właściwościach ekranu ustaw 32 bitową paletę barw,ewentualnie przeinstaluj drivery z karty.
W właściwościach ekranu ustaw 32 bitową paletę barw,ewentualnie przeinstaluj drivery z karty.
Strona 1 / 1