Karta graficzna
:lol: witam chciałabym kupic karte graficzną zebym mogła oglądać filmy z kompa na TV a mam PIV 2,8 512 pamieci..... nieznam sie natym ale proponowali mi GForce 4 mx 440 64mb 128 bit.... i włacnie niewiem czy bedzie mozna ogladac filmy z mojego kompa na tv czy te 64mb wystarcza zeby filmy śmigały :) narka ewka :P
Odpowiedzi: 7
darek_dade:Starsze karty graficzne GeForce mają gorszą jakość obrazu niź ATI. Z ręka na sercu mogę Ci polecić tą kartę http://www.allegro.pl/show_item.php?item=70096741ewka:A gforce to jaką być proponował??nie znalazłam zadnej karty z VIVO ???ewka:spiderko:Moźesz się jeszcze rozejrzeć za Radeonem, np. 9200 moźna w podobnej cenie kupić. Mają lepszą jakość obrazu na TV. Na allegro widziałem takie modele z VIVO za nieco ponad 100zł, dzięki VIVO będziesz mogła nie tylko oglądać filmy z komputera na TV ale równieź nagrywać na komputerze obraz z TV, DVD, VHS.
:P zobacze jeszcze na Allegro moze coski trafie :P
:roll: :roll: z góry dziekuje :P :P
Tańszej i wydajniejszej z VIVO nie znajdziesz.
Starsze karty graficzne GeForce mają gorszą jakość obrazu niź ATI. Z ręka na sercu mogę Ci polecić tą kartę http://www.allegro.pl/show_item.php?item=70096741ewka:A gforce to jaką być proponował??nie znalazłam zadnej karty z VIVO ???ewka:spiderko:Moźesz się jeszcze rozejrzeć za Radeonem, np. 9200 moźna w podobnej cenie kupić. Mają lepszą jakość obrazu na TV. Na allegro widziałem takie modele z VIVO za nieco ponad 100zł, dzięki VIVO będziesz mogła nie tylko oglądać filmy z komputera na TV ale równieź nagrywać na komputerze obraz z TV, DVD, VHS.
Tańszej i wydajniejszej z VIVO nie znajdziesz.
A gforce to jaką być proponował??nie znalazłam zadnej karty z VIVO ???ewka:spiderko:Moźesz się jeszcze rozejrzeć za Radeonem, np. 9200 moźna w podobnej cenie kupić. Mają lepszą jakość obrazu na TV. Na allegro widziałem takie modele z VIVO za nieco ponad 100zł, dzięki VIVO będziesz mogła nie tylko oglądać filmy z komputera na TV ale równieź nagrywać na komputerze obraz z TV, DVD, VHS.
spiderko:Moźesz się jeszcze rozejrzeć za Radeonem, np. 9200 moźna w podobnej cenie kupić. Mają lepszą jakość obrazu na TV. Na allegro widziałem takie modele z VIVO za nieco ponad 100zł, dzięki VIVO będziesz mogła nie tylko oglądać filmy z komputera na TV ale równieź nagrywać na komputerze obraz z TV, DVD, VHS.
Moźesz się jeszcze rozejrzeć za Radeonem, np. 9200 moźna w podobnej cenie kupić. Mają lepszą jakość obrazu na TV. Na allegro widziałem takie modele z VIVO za nieco ponad 100zł, dzięki VIVO będziesz mogła nie tylko oglądać filmy z komputera na TV ale równieź nagrywać na komputerze obraz z TV, DVD, VHS.
........... :? witaj jakiec 80–100 zł. mam wejscie PCI i AGPx8...boje sie o te pamiec 64mb czy nie bedzie za słaba :wink:spiderko:Odpowiednia karta – ilość pamięci jest wystarczająca, napisz ile chcesz przeznaczyć gotówki na ten zakup.
Odpowiednia karta – ilość pamięci jest wystarczająca, napisz ile chcesz przeznaczyć gotówki na ten zakup.
Strona 1 / 1