karta dźwiękowa
cześć niestety ma znowusz problem i licze na waszą pomoc
Problem ten to że karta dźwiękowa w systemie zanika tz gdy nie słucham muzyki ani nie oglądam filmów po 20 minutach zanikają mi sterowniki karty przyczym odgłosy systemowe dalej są czyli wszystkie odgłosy systemowe np logowanie, wylogowanie, błędy, zamykanie systemu itp. o co chodzi w tym już pare razy instalowała sterowniki od karty i cały czas to samo <oczywiście najpierw odinstalowałam je bo były wsystemie choć ich system nie widział> używam xp sp2 bez późniejszych aktualizacjii.
Drugi mój problem w tym że system zamyka się dopiero po dwukrotnym naciśnięciu zamknij system.
Objawia się to w ten sposób:
naciskam zamkni system - zamyka on albo i nie kilka programów i się zatrzymuje i dopiero za drugim razem zamyka system
moje podejrzenia są takie:
mam dwie karty lan jedną na płycie <zintegrowaną> i drugą osobną czy one czasem się nie gryzą?
miałam kiedyś wcześniej taki problem ale jakoś <niewiem jak> się zrobił ok a teraz po reinstalacji systemu jest to samo. To troche wkurza
No i trzecie pytanie
pewnie się uśmiejecie
czy można mieć zainstalowane dwie karty muzyczne na tym samym koncie, profilu systemie..??
z góry dziękuję za odpowieć
POZDRAWIAM
Odpowiedzi: 0
Strona 0 / 0