Karta Ati i Divx na ekranie Tv, jak to zrobić?
Witam, pierwszy raz tu jestem, wiec wybaczcie błędy. Problem jest taki: Jak wypuścic strumień wideo z filmu divx na ekran Tv przy pomocy Ati i trybu teartalnego to wiadomo, ale jak dołączyć tam napisy tak, aby monitor pozostał do dyspozycji, a na tv był wyswietlany divx w trybie pełnoekranowym wraz z napisami... jeśli ktoś wie, proszę goraco o pomoc.
Dzieki
Adam
Dzieki
Adam
Odpowiedzi: 8
działa.
dzięki!
a.
dzięki!
a.
działa.
dzięki!
a.
dzięki!
a.
działa.
dzięki!
a.
dzięki!
a.
działa.
dzięki!
a.
dzięki!
a.
sprawdzimy, jak zagada – bede ci winny sporą flaszke... :P
adamno:Witam, pierwszy raz tu jestem, wiec wybaczcie błędy. Problem jest taki: Jak wypuścic strumień wideo z filmu divx na ekran Tv przy pomocy Ati i trybu teartalnego to wiadomo, ale jak dołączyć tam napisy tak, aby monitor pozostał do dyspozycji, a na tv był wyswietlany divx w trybie pełnoekranowym wraz z napisami... jeśli ktoś wie, proszę goraco o pomoc.
Dzieki
Adam
Zainstaluj sobie NIMO CODEK PACK – najlepiej wersje 5.7 – on zawiera dekoder g400 ktory swietnie chodzi na Radeonie i wyswietla napisy w trybie teatralnym – pozdrawiam i milego ogladania
adamno:Witam, pierwszy raz tu jestem, wiec wybaczcie błędy. Problem jest taki: Jak wypuścic strumień wideo z filmu divx na ekran Tv przy pomocy Ati i trybu teartalnego to wiadomo, ale jak dołączyć tam napisy tak, aby monitor pozostał do dyspozycji, a na tv był wyswietlany divx w trybie pełnoekranowym wraz z napisami... jeśli ktoś wie, proszę goraco o pomoc.
Dzieki
Adam
Zainstaluj sobie NIMO CODEK PACK – najlepiej wersje 5.7 – on zawiera dekoder g400 ktory swietnie chodzi na Radeonie i wyswietla napisy w trybie teatralnym – pozdrawiam i milego ogladania
to chyba niemoźliwe!!!!!moźna by wkleić napisy do filmu ale to dość czasochłonne
Strona 1 / 1