kamera

szukam programu do zgrywania filmu z kamery na kompa.Najwazniejsze by byl on prosty w obsludze i posiadal polski interfejs.Dobrze tez by bylo by byly tam lekcje jak zgrywac.Korzystalem z Movie Makera ale tamnie potrafie sie poruszac,nie wiem co musze ustawic by zgrywany film mial dobra kopie i zajmowal malo miejsca na dysku ,a jak narazie to 1min zajmowala mi ok 2mb.

Odpowiedzi: 4

posiadam zwykla kamere domowa DV i chcialbym zegrac to co mam nagrane na kasetce na kompa i na plytke pozniej.Mam kabel,karte moge wrzucic to na kompa ale nie mam programu takiego ktory bezproblemowo pozwolil by nagrac w dobrej jakosci 90min filmu na plytke.teoretycznie mam program Pinnacle Studio 9 (polecony na czacie) moge sobie film zegrac na dysk ale nie potrafie zrobic tak bym 1 min filmu zajmowala nie duza ilosc (w sredniej jakosci zajmuje mi 20mb) wiec szukam programu takiego ktory bylby jeszcze prostrzy lub takiego ktory ktos moglby mio wytlumaczyc co musial bym zrobic.
frohike
Dodano
01.09.2004 00:41:15
Moźe napisz trochę wiecej: jak kamera, jak chcesz zgrywać itp. :)
ukaszuki
Dodano
29.08.2004 18:45:59
posiadam wlasnie zwykla kamere i chce przegrac z niej to co jest nagrane na kompa a pozniej wypalic ale nie znam programu dobrego i prostego dzieki ktoremu moglbym dobrze skapresowac ten filmik do odpowiedniergo rozmiaru
frohike
Dodano
29.08.2004 18:35:35
przy kamerach internetowych przeciez masz programy ktore umozliwaiaja robienie galerii zdjeci i nakrecanie filmow:D, niestety nie nagrasz innaczej musisz wpierw nagrac potem przerabiac wiec jak nie masz dysku duzego to sie nawet nie zabieraj za to ja kiedys nagralem filmik 2 gb po konwersacji mial 400 mb ale to byl moj ostatni raz lepiej kup sobie zwykla kamere :P
Dreed
Dodano
29.08.2004 13:37:23
frohike
Dodano:
27.08.2004 21:46:20
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1