KalendarzXP i zmulony komp...
Na forum DP załoźyłem temat:
:arrow: http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=33120 jednak mojego problemu nie rozwiązano i obawiam się, źe tam juź nikt mi nie pomoźe. Dlatego teź postanowiłem równieź i tutaj poradzić się, czy aby ktoś mógłby mi jeszcze coś doradzić.
Pokrótce wyjaśniam w czym problem:
:arrow: http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=33120 jednak mojego problemu nie rozwiązano i obawiam się, źe tam juź nikt mi nie pomoźe. Dlatego teź postanowiłem równieź i tutaj poradzić się, czy aby ktoś mógłby mi jeszcze coś doradzić.
Pokrótce wyjaśniam w czym problem:
Niedawno zainstalowałem sobie KalendarzXP. Program bardzo mi się podobał i chętnie bym go sobie zostawił, gdyby nie fakt, źe spowodował strasznie wolne uruchamianie się wszystkich aplikacji. Gdy dany program się juź uruchomi to dalej działa normalnie. Foobar2000 normalnie otwiera mi się w 1–2 sekundy a po zainstalowaniu Kalendarz 20–30 sekund – podobnie inne programy. Odisntalowałem Kalendarz jednak problem pozostał. Przeskanowałem kompa Norton Windows Doctorem jednak niewiele pomógł.
Odpowiedzi: 6
Vitam, mam pytanie dotyczące tego programu, mionowicie: Proram ten posiada bajer do liczenia stawki za zuźycie prądu przez komputer, problem polega na tym, źe nie wiem jakie parametry mam tam wpisać. Tzn: stawka za 1 kW i zuźycie prądu. Co mam tam powpisywać. I jeszcze mam pytanie czy ktoś z was nie posiada helpa to tego programu. Pozdrawiam.
miałem kalendarz nie muliło, mam skype i tez nie muli.
Uzywam kalendarz XP, ale w ogole nie muli kompa. A co do Skype to faktycznie czasami potrafi okropnie zmulic kompa. :idea:
teź posiadam program kalendarz xp ale u mnie przez niego nic nie zamula więc moźe poszukaj przyczyny gdzie indziej no chyba źe mamy jakieś 2 róźne wersje
Joł, jak juź o zmuleniu kompa piszecie to nie będę zakładał nowego topica, czy teź macie przy programie SKYPE duźe odczucie zmulenia kompa ?
Jest jeszcze jedna moźliwość – poza wymienionymi w dp – istnieje, a przynajmniej zdarza się, korelacjam iędzy spowolnieniem otwierania programów z aktywnym WU – w czasie gdy poprawki są pobierane takie opóźnienia się trafiają.
Przedwczoraj MS aktualizował AS, a wczoraj teź ze dwie poprawki wprowadził.
Moźe właśnie były pobierane te aktualizacje, gdy "męczyłeś" się z kalendarzem i systemem.
Przedwczoraj MS aktualizował AS, a wczoraj teź ze dwie poprawki wprowadził.
Moźe właśnie były pobierane te aktualizacje, gdy "męczyłeś" się z kalendarzem i systemem.
Strona 1 / 1