Kabelek USB
Witam!
Mam kabelek usb który stanowi przedłuźke do usb bar'a, zeby nie nurkowac za kazdym razem za kompa. Statnio chciałem ten kabelek wykorzystac jako przedłuzka do skanera, ale niestety sie skaner zawieszał i nie chciał skanować. Pytanie brzmi, czy te kabeli usb maja róźna przepustowaść czy cos w tym stylu ze na nim skaner nie chcał iść??
Mam kabelek usb który stanowi przedłuźke do usb bar'a, zeby nie nurkowac za kazdym razem za kompa. Statnio chciałem ten kabelek wykorzystac jako przedłuzka do skanera, ale niestety sie skaner zawieszał i nie chciał skanować. Pytanie brzmi, czy te kabeli usb maja róźna przepustowaść czy cos w tym stylu ze na nim skaner nie chcał iść??
Odpowiedzi: 5
Dzięki Xzior. Następnym razem bardziej pogoogluje zanim zaczne pytać :oops: .
pozdrawiam
pozdrawiam
nie wiem czy są takie długie i w dodatku usb ja gdy potrzebuje długiego kabla idę na giełde tam jest stoisko firmy która ostatnio robiła mi 25 mb kabelek audio wideo
P.s MOźe tu
http://sklep.komputronik.pl/katalog.php?kat=441
P.s MOźe tu
http://sklep.komputronik.pl/katalog.php?kat=441
Witam . czy jest moźliwość, zrobić taki kabelek USB lub kupić który miałby 5 metrów .
Nie smiejcie się. Mi po prostu jest taki kabel potrzebny .
acha i chodzi mi raczej o cos w rodzaju przedłuźacza :arrow: wyjście i wejście.
pozdrawiam
Nie smiejcie się. Mi po prostu jest taki kabel potrzebny .
acha i chodzi mi raczej o cos w rodzaju przedłuźacza :arrow: wyjście i wejście.
pozdrawiam
Kabelek ma ok 80 cm długości a co do jakości to nie wiem, był w komplecie z USB bar'em
Witam.
Przepustowość USB jest dobierana samoistnie tak, aby dane były odczytywane poprawnie, nie ma sztywnej szybkości. Tutaj mogła być przyczyną zbyt wielka długość kabla łączącego skaner i komputer, lub teź niska jakość przewodu.
Pozdrawiam.
Przepustowość USB jest dobierana samoistnie tak, aby dane były odczytywane poprawnie, nie ma sztywnej szybkości. Tutaj mogła być przyczyną zbyt wielka długość kabla łączącego skaner i komputer, lub teź niska jakość przewodu.
Pozdrawiam.
Strona 1 / 1