kabel usb

hmm... nie wiem czy to doby dział, ale najwyżej Pan Admin przeniesie :D

wiec ... mam kabel ca-42 do nokii 6020. Używałam PC Suit v. 6.7. ,
Wszystko działało bez zarzutu, niestety coś mnie podkusiło, aby zrobić aktualizacje 
(bo ciągle pojawiał mi się dymek informujący o nowej wersji - chyba 6.8 ) no i przestało mi wykrywać telefon !!!
Pomyślałam że może trzeba na nowo zainstalować sterowniki , odinstalowałam - zainstalowałam 
( z dużym problemem bo ciągle coś było nie tak, nie wiem dlaczego , bo nigdy nie mialam z tym problemu wczesniej)
ale w koncu jakoś poszło - zainstalowałam te sterowniki ale  ... dalej nie wykrowało mi tel :(

W końcu się wkurzyłam ... odinastalowałam wszystko i zainstalowałam znowu 6.7 (z nadzieją, że znów będzie dobrze)
ale, dalej nie chodzi :(

Prosze niech mi ktoś poradzi co można zrobic, bo już jestem na skraju załamania :(
Mam System XP , SP2

Tia i był w nieodpowiednim dziale :) Problem w ixpeku zachodzi więc topic do działu vista nie pasuje zbytnio.
SLAY3R nie Pan Admin a Moderator :)

Odpowiedzi: 1

Spróbuj tak: odinstaluj jeszcze raz wszystkie stery, odłącz kabel, zrestartuj kompa i przejedź rejestr np. EasyCleanerem. Potem zrestartuj ponownie i zainstaluj starsze stery na nowo.
Ucho
Dodano
03.01.2007 13:59:36
  • ewa310 03.01.2007 16:12:40

Zrobilam wszystko jak powyżej - niestety bez żadnego rezultatu.<BR />Z ciekawości zainstalowałam nawet Oxygen Phone Menager, ale ten program też nie wykrywa mi kom :(<BR />Już nie mam pojęcia ...  :(<BR /><BR />

• ewa310 03.01.2007 18:09:39

Zrobiłam tak jak powyżej - niestety z żadnym rezultatem :(<BR />Z ciekawości zainstalowałam Oxygen ... ale on też nie wykrywa mi tel :(<BR />Nie wiem już o co chodzi <BR />

ewa310
Dodano:
02.01.2007 19:41:56
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1