kabel sieciowy jest odłączony??
mam dwa kompy, jeden z karta sieciową, a do druige własnie dokupiłem kartę, chce je połaczyć
włozyłem karte do pudła, wsadziłem kabel i nic :?
jedyny komuinkat to 'kable sieciowy jest odłączony', ale przecieź jest podłączony i to w dwuch kompach
co to za dziwactwo, problemy z kofiguracja dopiero przedemna, od poczatku jednak schody i wiatr w oczy :?: :?
włozyłem karte do pudła, wsadziłem kabel i nic :?
jedyny komuinkat to 'kable sieciowy jest odłączony', ale przecieź jest podłączony i to w dwuch kompach
co to za dziwactwo, problemy z kofiguracja dopiero przedemna, od poczatku jednak schody i wiatr w oczy :?: :?
Odpowiedzi: 7
Mieszkam w centrum duźego miasta (patrz profil) W promieniu 100 m mam 3 sklepy komputerowe i dwie kafejki int.
Gdzie kupiles ? W sklepie nocnym ? :wink:
Dzięki. Kupilem ten krosowany kabel i juz mi wszytko śmiga
Z tego cos tu nawypisywal zrozumialem tylko Cat5e :P . I dobrze :wink: .
Do laczenia komputerow bez dodatkowych urzadzen typu hub, switch, potrzeba kabla w ktorym w jednej z wtyczek zamienione sa miejscami kolorowe kabelki – tzw. kabel crosover (krosowany). Zerknij – masz opisane jak.
Do laczenia komputerow bez dodatkowych urzadzen typu hub, switch, potrzeba kabla w ktorym w jednej z wtyczek zamienione sa miejscami kolorowe kabelki – tzw. kabel crosover (krosowany). Zerknij – masz opisane jak.
ENHANCED 350 MHZ PATCH CORD24 AWG 4PR 2836E87647–DGAWM 60 C 30 VLL58663 CSA AWM80 C 30 FT1 ETL VERIFIEDTO TIA/EIA568A CAT5e
to jest napisane na kablu
dostałem kabel od sprzedawcy w sklepie
dobry jest czy zły?
Jak podłącze kabel z jednej strony do wyjścia NT1(isdn), a zdrugie do modemu isnd to wszystko działa.
dobry jest czy zły?
Jak podłącze kabel z jednej strony do wyjścia NT1(isdn), a zdrugie do modemu isnd to wszystko działa.
ENHANCED 350 MHZ PATCH CORD24 AWG 4PR 2836E87647–DGAWM 60 C 30 VLL58663 CSA AWM80 C 30 FT1 ETL VERIFIEDTO TIA/EIA568A CAT5e
dobry jest czy zły?
dobry jest czy zły?
zaeby tak polaczyc komputerki potrzebny jest tzw. kabel scrossowany. Poszukaj na forum temat byl omawiany.
Strona 1 / 1