JV16 POWERTOOLS POMOCYYY BŁAGAM
HEY
Nie znam sie kompletnie na tym programie ale juz wiem ze go nigdy nie tkne!!!Chciałem za jego pomoca oczyscic rejestr...ale mi sie chyba nie udało i tylko pogorszyłem swoje problemy.Wykasowałem jaki plik ktory odpowiadał za otwieranie ikon programów i teraz nawet nie moge otworzyc jv16 powertools zeby zrobic BACKUPSA o ile jeszcze moge go zrobić.Błagam pomóźcie!!!!!!z góry THX
Nie znam sie kompletnie na tym programie ale juz wiem ze go nigdy nie tkne!!!Chciałem za jego pomoca oczyscic rejestr...ale mi sie chyba nie udało i tylko pogorszyłem swoje problemy.Wykasowałem jaki plik ktory odpowiadał za otwieranie ikon programów i teraz nawet nie moge otworzyc jv16 powertools zeby zrobic BACKUPSA o ile jeszcze moge go zrobić.Błagam pomóźcie!!!!!!z góry THX
Odpowiedzi: 9
Jak chce przywrócic system to takźe pokazuje mi sie ten zasrany komunikat.Mam XPeka.
Jak chce przywrócic system to takźe pokazuje mi sie ten zasrany komunikat.Mam XPeka.
W dziale Windows XP w przyklejonym FAQ Bobi opisał drugą metodę na przywrócenie poprawności działania (nie przy pomocy pliku reg a inf) – spróbuj z niej skorzystać. Jeźeli to nie pomoźe to skorzystaj z rady Bobiego – tylko najpierw odnajdź rstrui.exe i zmień mu rozszerzenie na .com – wtedy uruchamiasz go nie rstrui.exe a rstrui.com.
Bobi – toź on exeków nie moźe odpalać ;)
Bobi – toź on exeków nie moźe odpalać ;)
W takim razie wykorzystaj przywracanie, jeśli nie w trybie normalnym to w awaryjnym z wierszem poleceń przy pomocy rstrui.exe
Nie mów tylko źe system to nie Me/XP albo, ze masz te opcje nieaktywną.
Nie mów tylko źe system to nie Me/XP albo, ze masz te opcje nieaktywną.
"Z plikiem tym nie jest skojarzony program umorzliwiajacy wykonanie tej czynnosci.Skojarz odpowiedni program,uzywajac apletu Opcje Folderow w Panelu sterowanie" wysw. sie taki oto komunikat...taki sam sie wyswietla jak chce otworzyc kazdy program :(
Pliczek zapisz przez "Zapisz element docelowy jako..." dalej juź z górki bo wszystko wyjaśnione.
DEBILZEMNIE:Jak w nicku–––>DEBILZEMNIE a w zasadzie tępak w tych sprawach.Tak więc jakbys mógł dokładniej opisac gdzie mam to cos włoźyć.THX
Kliknąć na to 2 razy i potwierdzić. :)
Potem moźesz przywrócić kopię w programie
Próbowałeś ?
Jak w nicku–––>DEBILZEMNIE a w zasadzie tępak w tych sprawach.Tak więc jakbys mógł dokładniej opisac gdzie mam to cos włoźyć.THX
Spróbuj zaimportować do rejestru ten wpis :arrow:. Potem moźesz przywrócić kopię w programie, lub skorzystać z Przywracania systemu.
A tak poza tematem, bardzo wymowny nick :wink:.
A tak poza tematem, bardzo wymowny nick :wink:.