juź szukałem...hasło admina w konsoli odzyskiwania

Witajcie.
Pytanko krótkie – czy jest jakieś hasło "serwisowe" dla konsoli odzyskwiania ? Otóź system źąda hasła nawet, jeśli nie zakładałem takowego. Próbuję dostać się do systemu załoźonego na dysku sata. Naprawić istniejącej instalacji nie moźna, bo instalator nie widzi poprzedniej :) i od razu chcę formatować dysk. A chciałbym zanim to zrobię odzyskać trochę danych. A poleciał mi plik z system32... Dzięki za jakieś info. A jak to nie da rady, to instaluję windę na innej partycji, bo w promieniu kilometrów nie mam nikogo z płytą obsługującą sata.

Odpowiedzi: 7

ok, dzieki. Podporządkowuję się :) spóbuję dołądowac plik.
THX
Dodano
06.12.2004 12:47:05
Przycisk "zmień" przestął działać ?

Nie iwem co z grami, bo nie uźywam,ale prędzej to jakiś brak lub przeciwnie IAA czy innego usprawnienia dla intela.
...system to plik z częscią rejestru – przywracanie przez usunięcie pliku i dogranie ponowne z katalogu repair – do strony z opisem juź odsyłałem. Wszystko z poziomu konsoli jednak.

Samoistny topic o ...system wywaliłem, bo nie mam powodu , by dwa razy istniał.
Rebe
Dodano
06.12.2004 12:02:43
Przycisk "zmień" przestął działać ?

Nie iwem co z grami, bo nie uźywam,ale prędzej to jakiś brak lub przeciwnie IAA czy innego usprawnienia dla intela.
...system to plik z częscią rejestru – przywracanie przez usunięcie pliku i dogranie ponowne z katalogu repair – do strony z opisem juź odsyłałem. Wszystko z poziomu konsoli jednak.

Samoistny topic o ...system wywaliłem, bo nie mam powodu , by dwa razy istniał.
Rebe
Dodano
06.12.2004 12:02:43
wątpię, by coś stało się ze sprzętem. To po moim grzebaniu i czyszczeniu rejestru z symanteca zmodyfikowanego przez jakies gówno...
THX
Dodano
06.12.2004 11:50:31
I jeszcze jedno w tym moim temacie : brakuje mi pliku system32/config/system Czy jest jakas moźliwość, by go wrzucić do systemu i ponownie uruchomić bez zbytniego grzebania???
THX
Dodano
06.12.2004 11:44:42
Dzięki Rebe za kolejną pomoc. Jakos dam radę. A przy okazji...wciskanie enteru nic nie daje :) bo juź się przy tym głowiłem. Muszę zgrac, a system stawiam od nowa, bo pewnie nic z Symanteca juź nie zainstaluję. I jeszcze jedno – moźe wiesz coś ta temat taki : NFS2 nie chodzi w rozdziałce większej niź 640x480 ( w wyźszych wyświetlane są tylko światła aut oraz napisy ), FlightSimulator 2004 chodzi wyłacznie na ustawieniach domyślnych, chyba 800x600. Czy powodem takich problemów moze być WindowBlinds, którego uźywam ?
Sam komp miał ( do wczoraj) świeźy system, a chyba podoła wymaganiom gier : 2dyskiSATA, Radeon 9600pro na omedze, 1GB RAM ale nie w dualu ( bo mam kości jedno i dwustronne, brrr!!!) p4 2,66 533mhz, płyta 8IPE1000 pro3.
Pozdrawiam
THX
Dodano
06.12.2004 11:30:49
Hasło Administratora dla konsoli – jezlei nie było zakładane: wciśnij enter.
Sypnięty plik rejestru – o odzyskiwaniu MS napisął w swojej KB – linki podawął EL NINO i ja takoź – są w archiwum.
Jeźeli chesz tylko wejść by pozgrywać to najprościej jakim PE Builderem – pobranym stąd: http://www.nu2.nu/pebuilder/
Rebe
Dodano
06.12.2004 09:52:50
THX
Dodano:
06.12.2004 09:44:23
Komentarzy:
7
Strona 1 / 1