Jutro moze byc juz tylko gorzej–pomozcie!!!

Ostatnio moj komputer przesladuja same nieszczescia. Najpierw nie moglem pograc w Call of Duty przez jakis krytyczny wyjatek. To myslalem ze chociaz odbije sobie grajac w Max Payne 2. No ale widocznie granie nie jest stworzone dla mnie. Uruchamia sie ona normalnie, wszystka wporzasiu do momentu misji nr 1. No wlasnie co wtedy? Ano nic. Bo jak mozna grac nie ruszajac ni to reka, ni to noga?! Po uruchomieniu Maxa klawiatura odmawia posluszenstwa, tak jakby wcale jej nie bylo( choc nie do konca bo klawisze ESC oraz F5/F9 jako–zapisz/wczytaj dzialaja). W opcjach gry zbyt wielkich manewrow do popisu nie ma, bo jedyne co udalo mi sie ustawic to tak, ze jednym, dowolnie jakim klawiszem calej klawiatury moge ruszyc np. do przodu. Pomyslicie pewnie ze mam zepsuta klawiaturke, ale otoz nie. W Wordzie moge przepisac Wam calutka ksiazke. Dodam ze mam Win 2000. A w nowym BIOS–ie, ktory posiadam zbyt wiele na temat klawiatury nie ma. I co wy na to???

Odpowiedzi: 3

Zainstaluj SP 4.
Zmień sterowniki do karty graficznej.
MarcinX
Dodano
03.01.2004 12:11:59
Do 2k mam zaimplikowanego SP3.....Grafika Geforce 2mx 200, plytka asus–a, chyba o te komponenty ci chodzilo....pozdro
Anonymous
Dodano
03.01.2004 11:11:31
Gdybyś podał jeszcze jaki konfig i sterowniki byłoby super :wink:
Service packi pod 2000 ma ?
MarcinX
Dodano
02.01.2004 19:46:15
Anonymous
Dodano:
02.01.2004 19:41:13
Komentarzy: