Języki programowania :)
Mam pytanie jakie znacie języki programowania i w jakim stopniu.
––––
Php – bardzo dobrze
Html – bardzo dobrze
C++ – znam podstawy
Visual C++ – znam podstawy
Java/Java Script – średnio
Język Polski – wystarczająco
––––
Php – bardzo dobrze
Html – bardzo dobrze
C++ – znam podstawy
Język Polski – wystarczająco
Odpowiedzi: 20
Juz zabieram sie do nauki ..
Jak macie to dajcie mi stronki z podstawami i nie tylko programowania HTMLA. ( Dzieki )
Jak macie to dajcie mi stronki z podstawami i nie tylko programowania HTMLA. ( Dzieki )
HTML – :wink: – Jest dosyć prosty – :wink:
Ja nie znam zadnego jezyka programowania :lol:
Ale chciał bym sie nauczyć :wink:
Jaki mi proponujecie jezyk programowania na pierwszy. Dla takego amatora jak ja :?: :?:
Ale chciał bym sie nauczyć :wink:
Jaki mi proponujecie jezyk programowania na pierwszy. Dla takego amatora jak ja :?: :?:
Co wy sie tak buzujecie ja znam tylko php i html i grubą kase na www.webhelp.pl/forum ––––>Webazar :D
I to tych dwóch języków nie znam za dobrze :twisted:
I to tych dwóch języków nie znam za dobrze :twisted:
A ja tu sie odwolam do Socratesa:"Wiem, ze nic nie wiem".
No własnie, kochajmy się i na czas świąt zawrzyjmy 'Pax Romanum', czy jakoś tak :wink:
Niech bedzie damipl, źe tyle umie. jak mu to sprawia przyjemność, to czemu nie. Jednak, źeby sie kiedyś nie przejechał na "swojej" wiedzy – taka moja rada.
Ja bardzo rzadko mówię, źe coś umiem, a w domyśle mam, źe wiem gdzie to sprawdzić itp.
Niech bedzie damipl, źe tyle umie. jak mu to sprawia przyjemność, to czemu nie. Jednak, źeby sie kiedyś nie przejechał na "swojej" wiedzy – taka moja rada.
Ja bardzo rzadko mówię, źe coś umiem, a w domyśle mam, źe wiem gdzie to sprawdzić itp.
widziales to –> http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=10320 ?piotreklord:napisałem p_i_e_r_d_a_c_z_y czy to jest niecenzuralne??
Niech ktos zrobi z tym porzadek bo za niedługo kazdy wyraz bedzie trzeba zmieniac z _ albo –!!!
napisałem p_i_e_r_d_a_c_z_y czy to jest niecenzuralne??
Niech ktos zrobi z tym porzadek bo za niedługo kazdy wyraz bedzie trzeba zmieniac z _ albo –!!!
nie ladnie uzywac nie ceznuralnych wyrazow :P cenzurator dziala !piotreklord:jutro bedzie lepiej
ofkors źe kolega .
idą swieta , wszystkim sie w glowie tera pie–rdaczy , widocznie z podniecania nie wczytalem si e dokladniej kto co pisal i wyszlo ze to ty ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
sorki!
pozdro i wsołch świątek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
idą swieta , wszystkim sie w glowie tera pie–rdaczy , widocznie z podniecania nie wczytalem si e dokladniej kto co pisal i wyszlo ze to ty ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
sorki!
pozdro i wsołch świątek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jak co to nie ja tylko kolega:piotreklord:gieras:daj cytat posta w ktorym napisalem ze takich ludzi jest garstka ! :evil: :evil: :evil: :evil:
luzz , mój błąd nie ma się co denerwować!!!
kochajmy się :P
Pawek:Ja teź. Nic do damipl nie mam i równieź go witam, ale niech nie ściemnia, źe tyle umie, bo takich ludzi w Polsce byłoby maksymalnie kilku.
gieras:daj cytat posta w ktorym napisalem ze takich ludzi jest garstka ! :evil: :evil: :evil: :evil:
luzz , mój błąd nie ma się co denerwować!!!
kochajmy się :P
damipl:Dobra wielcy znawcy :P
Chce ktoś zostać adminem :) Mieć dostęp do panelu admina.
Nic trudnego podejrzyjcie zawartość pliku:
http://www.centrumxp.pl/forum/config.php
I tam macie hasło i login admina, poza tym takie fajne rzeczy jak hasło bazy danych, serwer bazy danych, nazwa bazy danych, w kilka sekund moźna skasować wszystko :)
Całą władzą mieć na forum wystarczy podejrzeć plik: config.php
Ten post był odpowiedzią na post:
Pawek:Da się. Wystarczy znać jego nazwę, a ta jest umieszczona w kodzie strony :P
Udowadniam to źe nie da się podejrzeć pliku php po przez protokół http. I mam rację :P :)
daj cytat posta w ktorym napisalem ze takich ludzi jest garstka ! :evil: :evil: :evil: :evil:
Śmieję się z tego, źe skoroś taki dobry i obeznany w php i Bóg wie czym jeszcze, to czemu jeszcze nie mamy admina damipl ?? Uwierzę dopiero jak to zrobisz jak mówisz i przy twoim avatarze bedzie znaczek admin :twisted: :P
UPDATE.
Zamiast pisac, więcej czytaj. napisałem, źe mało jest ludzi, którzy mieliby "takie statystyki":
W mniemaniu ludzi własnie tak to znających. Podstaw i paru sredniej trudności zagadnień prawie kaźdy jest w stanie sie nauczyć – o ile tylko chce. Tak naprawdę przewodniki do Htmla, PHP, Visula etc. mają po kilkanascie tysięcy stron.
Osoby piszace o tym ksiązki go az tak dobrze nie znają i musza się podpierać róznymi ściagami.
UPDATE.
Zamiast pisac, więcej czytaj. napisałem, źe mało jest ludzi, którzy mieliby "takie statystyki":
Php – bardzo dobrze
Html – bardzo dobrze
C++ – znam podstawy
Język polski – wystarczająco
W mniemaniu ludzi własnie tak to znających. Podstaw i paru sredniej trudności zagadnień prawie kaźdy jest w stanie sie nauczyć – o ile tylko chce. Tak naprawdę przewodniki do Htmla, PHP, Visula etc. mają po kilkanascie tysięcy stron.
Osoby piszace o tym ksiązki go az tak dobrze nie znają i musza się podpierać róznymi ściagami.
damipl:Co się śmiejesz, :P
Jesli nie wierzysz spytaj się kuby :twisted:
A co czyźby jak wchodzisz w ten link to widzisz czystą stronę.
Ha.
Bo zawartość tego pliku nie zwieraz źadnego: print lub echo, dlatego nie widać zawartości tego pliku, ha ha ha ha, i co mądralo, czyli jednak się nie da podejrzeć pliku :lol: :lol: :lol:
przestań gadać głupoty , i tak nikomu na tym forum nie zaimponujesz dziecko!!!
Gieras: PhP nie jest aź takie trudne wystarczy mieć chęci i trochę wolnego czasu , ale z tym ,źe znajdzie się moźe garstka osób w polsce to juź odjechałeś .
:lol: .Mega Fakin LoL !!!!
Pozdro
wladco nie robnic z naszym forum ! zostaw nas w spokoju :Pdamipl:Dobra wielcy znawcy :P
I tam macie hasło i login admina, poza tym takie fajne rzeczy jak hasło bazy danych, serwer bazy danych, nazwa bazy danych, w kilka sekund moźna skasować wszystko :)
Co się śmiejesz, :P
Ha.
Bo zawartość tego pliku nie zwieraz źadnego: print lub echo, dlatego nie widać zawartości tego pliku, ha ha ha ha, i co mądralo, czyli jednak się nie da podejrzeć pliku :lol: :lol: :lol:
Ha.
damipl:Dobra wielcy znawcy :P
:lol: :lol:
Dobra wielcy znawcy :P