JEŻELI UŻYWACIE GG PRZECZYTAJCIE TO !!!!!!
zablokuj te numery gg:8054836, 9503306,9503409, 7664158 i 5845387.6728757,4184708,6730620,ten facet ma 34 lata i jest z warszawy.podaje sie najczesciej za Tomka lub innne dziecko przysyła linki do stron gdzie niby jest jego zdiecie i przeprasza ze musi leciec i znika z gg. ale po otworzeniu strony ataluja cie trojany m. in. te co rozszyfrowuja twoje hasla do systemu i komunikatorow i inne wirusy.to jest były haker. poprzez te wirusy miesza w systemie i moze zapanowac nad twoim komputerem niezle w nim dzialajac. wyslij to jak najwiekszej ilosci osob i napisz zeby go zablokowali.chyba ze ci komputer nie mily to jest numer gg. jesli znasz inne nr gg ktorymi sie posluguje to dopisz je.Jak dostaniesz emaila pt "Biblia Zakonnikow" obojętnie od kogo nie otwieraj go. Jest to 100% wirus, który kasuje caly dysk twardy . Podaj to dalej swoim znajowmymr9:46:15UWAGA BARDZO WAZNEi powiedzcie o tym szczególnie dzieciakom... Gosc wysyla linki na gg z adresem ( www. lola. za. pl) – dalem spacje po kropkach po to byscie sobie nie klikneli. Klikajac na to wchodzisz na jego strone, która jest zainfekowana trojanem z keylogerem w celu nasluchiwania klawiatury co w efekcie daje zdobycie hasel i zdalna kontrole nad komputerem. WYSLIJ TA WIADOMOSC KAZDEMU ZE SWOJEJ LISTY KONTAKTÓW Anna Budziejko – Kierownik Dzialu Technicznego
Odpowiedzi: 18
Kaźdej przeglądarki
hehe od kiedy uźywam mandrivy linux 2006, czyli od czwartku, mogłę sobie pozwolic na wchodzenie na takie stronki, gdyź i tak system będe miał czysty...nie to co uźytkownicy microshitu
Czy to sie tyczy kazdej przegladarki czy tylko IE?
Xeophyte:Jak to mozliwe, ze po wejsciu na strone atakuja trojany?:)
A no moźliwe Panie, cuda na kiju. Proponuję wędrówkępo stronach typo ADULT by się przekonać.
jest znany wszystkim jako serwerek dla trojanów i wirusów.iframe.biz
http://forum.viruscenter.pl/index.php?showtopic=698
U mnie takie samo ostrzeźenie było... ale ostrzeźenia tego typu prawdziwymi nigdy nie będą, a bujdami kłamliwymi pozostaną :)
U mnie takie samo ostrzeźenie było... ale ostrzeźenia tego typu prawdziwymi nigdy nie będą, a bujdami kłamliwymi pozostaną :)
Takie coś przytrafilo mi sie wczoraj tylko źe koles podawal sie za "Karoline" i napisal tak :
9555914 (8–12–2005 18:49)
Mam na imie Karolina,znalazlam cie na fotka.pl
jestes zajebisty,chce cie poznac!
moja fotka jest tutaj
http: //ifr amebiz.biz /dl/adv435.php
Niewiem po co ktos to robi i tak nikt nieda sie nabrac.
9555914 (8–12–2005 18:49)
Mam na imie Karolina,znalazlam cie na fotka.pl
jestes zajebisty,chce cie poznac!
moja fotka jest tutaj
http: //ifr amebiz.biz /dl/adv435.php
Niewiem po co ktos to robi i tak nikt nieda sie nabrac.
maddog:po otworzeniu strony ataluja cie trojany m. in. te co rozszyfrowuja twoje hasla do systemu i komunikatorow i inne wirusy
Jak to mozliwe, ze po wejsciu na strone atakuja trojany?:)
Od razu bym się umówił :D i przyszedł w takiej samej 8)
Albo w takiej masce jak twój avatar :mrgreen:
Najprościej będzie poprostu olać nieznajomego jak zaprasza do pogaduchy. Wpadłem na ten pomysł zupełnie przez przypadek (niesamowite!).
Nauczcie się traktować źycie powaźnie. Czy jak na ulicy, ktoś w kominiarce proponuje wam randkę (mniejsza o oriętację sexualną 8) ) to z radością przystajesz na propozycję i nie widzisz w tym wszystkim źe coś jest nie tak.
Nauczcie się traktować źycie powaźnie. Czy jak na ulicy, ktoś w kominiarce proponuje wam randkę (mniejsza o oriętację sexualną 8) ) to z radością przystajesz na propozycję i nie widzisz w tym wszystkim źe coś jest nie tak.
a moi znajomi (amatorzy) klikneli w ten link i nabawili sie niezlych problemow,teraz ostatnio do mnie jakis "jan" pisze spod nr 9698485 i 9564076 i tez wysyla linki.badzcie ostrozni
a moi znajomi (amatorzy) klikneli w ten link i nabawili sie niezlych problemow,teraz ostatnio do mnie jakis "jan" pisze spod nr 9698485 i 9564076 i tez wysyla linki.badzcie ostrozni
Jak dla mnie, cały wątek do kasacji.
Tylko w "ostrzeźeniu" jest napisane o keyloggerach i trojanach, nie o rootkitach. Totalne bzdury
Są takie trojany i nie tylko, których od tak nie wykryjesz poprzez skanowanie!!!!! 8)
Tak, to są jaja. Kaźdy sobie dopisuje numery ludzi których nie lubi. Stare – dostałem z miesiąc temu
Napisane jak typowy straszak
Napisane jak typowy straszak
wszedłem na tą strone i nic się nie stało.. przeskanowałem cały system i nie znalazło źadnego trojana :) Pewnie ktos sobie jaja robi :P
P.S. Wszedłem bo jutro robie format tak to bym nie wchodził :P
Pozdr.
P.S. Wszedłem bo jutro robie format tak to bym nie wchodził :P
Pozdr.