jestem po foramtowniau i nic nie moge zrobic!!!
wloazylam plyke z windowsem, zaznaczylam formatownie i sforamtowalo mi partcje c i po tej czynnosci zamiast wgrac mi sie nowy windows wyskoczyl mi taki kompunikator wartość 0 w wierszu w sekcji [souce disc files] z kluczem 'sp1.cab.' jest uszkodzoan albo jej nie mam..przepraszam ale nie rozumie tego, a co jest najgorsze teraz nie mam windowsa moge poslugiwac sie tylko biosem;/
Odpowiedzi: 6
tez nie mam pojecia co to ma wspólnego ale u mnie, u mojej laski i u kumpla bylo to samo :) wiec ze tak powiem – przeczucie :D tak samo jak przeczuwałem ze zainstalowany był XP z SP2 a płyta była z SP1 ;)
tez nie mam pojecia co to ma wspólnego ale u mnie, u mojej laski i u kumpla bylo to samo :) wiec ze tak powiem – przeczucie :D tak samo jak przeczuwałem ze zainstalowany był XP z SP2 a płyta była z SP1 ;)
Zaraz, zaraz – a co ma SP do dysku "po sformatowaniu"? – Że tak nieśmiało zapytam.
Informacja instalatora moze wskazywać na błąd pamięci RAM, błąd płyty lub czytnika ( kolejność przypadkowa ) – o czym w archiwum juź były informacje.
Moźe jednak najpierw zabrać się za sprawdzenie tych elementów, a nie szukanie XP SP2?
Informacja instalatora moze wskazywać na błąd pamięci RAM, błąd płyty lub czytnika ( kolejność przypadkowa ) – o czym w archiwum juź były informacje.
Moźe jednak najpierw zabrać się za sprawdzenie tych elementów, a nie szukanie XP SP2?
tak to prawda, milam zainstalowanego sp2, a na plytce mam sp 1. wiec postaram sie zalatwic z sp2 z gory bardzo dziekuje pozdrawiam kamila:)
ehh nie ma to jak 2 tematy jeden pod drugim ;)
załatw sobie płytke xp z SP2 zintegrowaną to zapewne pojdzie jak po maśle. sam tak miałem gdy na twardym miałaem zainstalwanego XP Pro z SP2 a płytke miałem XP z SP1 ;) załatwiona płyta SP2 i wszystko smigało :D
załatw sobie płytke xp z SP2 zintegrowaną to zapewne pojdzie jak po maśle. sam tak miałem gdy na twardym miałaem zainstalwanego XP Pro z SP2 a płytke miałem XP z SP1 ;) załatwiona płyta SP2 i wszystko smigało :D
Na tej płycie jest zintegrowany SP1 badz SP2? Jesli tak to sam robiłes tą płytke? Instalowałeś juz kiedyś z tej płyty system?
Strona 1 / 1