jest ook
celeron 3,0 GHz(podkręcony) radeon 9800pro 256mb ddr WD 80 GB 1024 ram ddr i jest ok.........
i gta_sa pali na rozdzielczośći 1600x1200 i ful detale gra jest ok ale ktoś ma moze spolszczenie?? :lol:
i gta_sa pali na rozdzielczośći 1600x1200 i ful detale gra jest ok ale ktoś ma moze spolszczenie?? :lol:
Odpowiedzi: 20
Cwenu:ja teź miałem na CD ale orginalnych na cd w Polsce chyba nie ma ????? :?: :?: :!:
GTA SA na CD?? Oryginale?? To cie oświece ze nie ma takowej oryginalnej wersji ani w Polsce ani w źadnym innym kraju
ja teź miałem na CD ale orginalnych na cd w Polsce chyba nie ma ????? :?: :?: :!:
klonpiotr:no comment.......
i dobrze
no comment.......
klonpiotr:kietek:klonpiotr:ale mam radoche!!!!!!!!!! dzis przyszedł do mnie kumpel z DVD i wgrał mi na dysk San Andreas.teraz będe je rozpracowywał.
jednak nie trzeba miec DVD aby zagrać w tą gierkę :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Zyc sie odechciewa jak czytam te twoje wypociny.
w twoim przypadku moźesz juź umierać.jednego g####a mniej na świecie
idź sobie pograj juz w ta swoją piracką kopie GTA SA i nie obraźaj innych uźytkowników. A przez stwierdzenie
ale mam radoche!!!!!!!!!! dzis przyszedł do mnie kumpel z DVD i wgrał mi na dysk San Andreas.teraz będe je rozpracowywał.
jednak nie trzeba miec DVD aby zagrać w tą gierkę
Ameryki ty nie odkryłeś.
kietek:klonpiotr:ale mam radoche!!!!!!!!!! dzis przyszedł do mnie kumpel z DVD i wgrał mi na dysk San Andreas.teraz będe je rozpracowywał.
jednak nie trzeba miec DVD aby zagrać w tą gierkę :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
w twoim przypadku moźesz juź umierać.jednego g####a mniej na świecie
klonpiotr:ale mam radoche!!!!!!!!!! dzis przyszedł do mnie kumpel z DVD i wgrał mi na dysk San Andreas.teraz będe je rozpracowywał.
harry128, spolszczenie do GTA SA znajdziesz na stronie gtasite.net w dziale download. Na razie niekompletne, ale aktualizowane i rozszerzane co jakiś czas.
piraćić tej gry tez nie mozna ale ja to pierdole gra jest do bani ja czekam na jakis dobry patch :!: :!:
i profesionalne spolszczenie :!: :!: lipa
chce ktos moze kupić telefon simens s65v nówka bez slim–locka
i profesionalne spolszczenie :!: :!: lipa
chce ktos moze kupić telefon simens s65v nówka bez slim–locka
ale mam radoche!!!!!!!!!! dzis przyszedł do mnie kumpel z DVD i wgrał mi na dysk San Andreas.teraz będe je rozpracowywał.
ok
Idz sie pytaj na tamtych forach, ja juz nie pamietam takich rzeczy ;)harry128:wiem ze tu troche naśmieciłem (kabel mam ale ja sie pytajm czy takie oprogramowanie da sie ściagnać gdzieś w internecie :?: :?: i czy wogule da się cos takiego zrobic we własnym zakresie :?:) jeśli tak to prosze o link :!: :!:
Da sie to zrobic w warunkach domowych, potrzebny jest specjalny pliczek ktory zaladuje Ci nowe oprogramowanie do fonu. Jak sie boisz i masz wazna gwarancje mozesz isc do serwisu siemensa tam Ci to zrobia za darmo.
wiem ze tu troche naśmieciłem (kabel mam ale ja sie pytajm czy takie oprogramowanie da sie ściagnać gdzieś w internecie :?: :?: i czy wogule da się cos takiego zrobic we własnym zakresie :?:) jeśli tak to prosze o link :!: :!:
a co do GTA to mam juz 73% ukończenia gry i coś się zacieło gra dalej nie idzie)(oczywiście uzywałem kodów) odradzam uzywania kodów :!: :!: :!:
ai co do spolszczenia to juz jes znalazłem jak ktos potrzebuje tego spolszczenia to prosze o kontakt poprzez e–mail harry128@o2.pl ok pozdro narax :mrgreen:
a co do GTA to mam juz 73% ukończenia gry i coś się zacieło gra dalej nie idzie)(oczywiście uzywałem kodów) odradzam uzywania kodów :!: :!: :!:
ai co do spolszczenia to juz jes znalazłem jak ktos potrzebuje tego spolszczenia to prosze o kontakt poprzez e–mail harry128@o2.pl ok pozdro narax :mrgreen:
Musisz posiadac kabel serwisowy. Kosztuje ok 15zł. O reszte zapytaj panów na tamtych stronach.harry128:ludzie ale cos dokładniej na temat tego polskiego menu (oprogramowania) mozna to zrobic we własnym zakresie przy pomocy kabla mozna cos takiego sciagnać z internetu :?: :?: ludzie ratunku :!: :!:
I nie podpinaj sie na przyszlosc pod cudze tematy bo sie smietnik zrobil :P
ludzie ale cos dokładniej na temat tego polskiego menu (oprogramowania) mozna to zrobic we własnym zakresie przy pomocy kabla mozna cos takiego sciagnać z internetu :?: :?: ludzie ratunku :!: :!:
dzięki za link!! ok pozdro :D :D :D :!: :!:
harry128:ale ktoś ma moze spolszczenie?? :lol:
spolszczenie jest gdzies w necie trza tylko poszukac.
kurcze nieznam się na tym tak dokładnie na obudowie mam jakiś pojemnik do kturego dolewam wody a z kompa wystaja jakieś rurki widać co jak radiator (ludzie no mówie ze sie nie znam !!!!)
Chłodzonko marki CPC, jest się czym pochwalić :lol:
Zapytaj na www.fks.pl albo www.siemensinfo.plharry128:niech ktos mi lepiej powie jak wstawić polskie menu do simensa s65v???????? bo mam angielski i to mi nie odpowiada!!!!!! pozdro jak coś to na gg 6814904
albo e–mail harry128@o2.pl ratujcie :!: :!: :!: