Jebane okienko Avasta ktore wkurza i .....

Problem wyglada nastepujaco. Po dluzszej pracy na komputerze kiedy jestem podlaczony do neta, antywirus(avast) wyrzuca mi okienko ze nie moze sie polaczyc z jakas tam witryna ( witryna ma same numerki w sobie) i tak wyrzuca mi okieno za okienkime ja mu daje nie a on i tak mi sie laczy ponownie i znowu i znowu az tak sie komp zwiesza i to mnioe wku****. Nie daje sobie z tym juz rady i nie wiem od czego to jest zalezne, po prostu teraz to juz pracuje bez AVasta bo mnie szlag trafia. Jak znacie jakies lekarsto to bede wdzieczny jak nie to mowi sie trudno, najwyzej bede szukal gdzie indziej jakiejs dziury ktora jest za to odpowiedzialna.
Pozdro.
Ps.Jak potrzebujecie wiecej info to piszcie.

Odpowiedzi: 8

Aby usunąć problem z Avastem trzeba wejść w ustawienia programu :arrow: jest tam opcja LOGOWANIE :arrow: trzeba zmienić limit rozmiaru logu na 0 (zero).To powinno pomóc w rozwiązaniu tego problemu. : :D
<>
Dodano
21.01.2006 20:52:49
Alternatywy juz uzywam i zobaczymy co to da.
Ale jeszcze sprawdze z ta poczta bo moze tam kwi problem, jak cos zadziala to sie odezwe.
Poki co dzieki za inf Spiderko.
Pozdro
Sir Nigel
Dodano
16.01.2006 21:52:21
Sprawdź ustawienia Avasta, moźe masz ustawione proxy które nie działa, lub ten błąd odnosi się łączenia z pop3 serwera poczty – moźna wyłączyć sprawdzanie poczty. Pozatym są jeszcze alternatywy wśród darmowych AntyVirusów:
BitDefender Free Edition
AntiVir Personal Edition
AVG Antyvirus Free Edition
spiderko
Dodano
16.01.2006 00:36:25
Ok sory. Ale niestety komp musi mi chodzic perfekcyjnie, bo ma kilka zadan waznych wiec taki problem mnie wykancza.
Sir Nigel
Dodano
15.01.2006 23:48:18
Sir Nigel:
Looz czlowieku jak bys nie mogl pracowac na kompie dluzej jak 8 min 42 sekundy bo sie problem pojawia zawsze po tym czasie to tez bys sie wpienil, bo to juz przesada.

Owszem, nie będę opowiadał co mi się wczoraj działo w kompie, teź się wpieniłem ale nie wyskoczyłem z topiciem w stylu j****** ram :D

Sir Nigel:
Ps. A w jakim powinno byc dziale?? jak powiesz to sam przeniose :d

Don't worry, jest juź tam gdzie powinien.

EOT
SLAY3R
Dodano
15.01.2006 23:08:20
Jak sie czlowiek chce przyczepic to zawsze sie znajdzie ktos kto to zrobi i tym razem mamy kogo?? Slay3r nikt inny.
Looz czlowieku jak bys nie mogl pracowac na kompie dluzej jak 8 min 42 sekundy bo sie problem pojawia zawsze po tym czasie to tez bys sie wpienil, bo to juz przesada.
Tylko bez urazy zeby nie bylo :P
A wracajac do tematu to wylaczenia aktualizacji nic nie pomoglo bo juz sprawdzalem.
Moze inne pomysly???
Ps. A w jakim powinno byc dziale?? jak powiesz to sam przeniose :d
Sir Nigel
Dodano
15.01.2006 22:16:41
Sir Nigel moźe przydałoby się troche kultury? Brzydkie słowo juź w temacie – nieladnie, nieładie ;/
No i temat w nieodpowiednim dziale.
SLAY3R
Dodano
15.01.2006 20:58:19
A moźe wystarczy powyłączać automatyczne aktualizacje z interentu.
sh@dow
Dodano
15.01.2006 20:09:38
Sir Nigel
Dodano:
15.01.2006 18:15:25
Komentarzy:
8
Strona 1 / 1