Jazz JackRabbit 2 (gra)
Poszukuję adresu jakiejść strony lub osoby co na KaZaA umieści grę Jazz JackRabbit 2 koniecznie po polsku.
gra mam niecałe 70 MB (przynamniej ja mam taką wersję).
Która jest po angielsku (moje duźo młodsze siostry nie umieją angielskiego i się wkuźają jak jest jakiś komunikat właśnie po angielsku) a dwa źeby gra była w wersji w której moźna grać jedną z trzech osób.
Wszystkich którzy mają tą grę i mogą ją udostępnić np. na Kazaa,DC proszę o jakomś pomoc.
Najlepiej o link jak moźna.
Aha i jeszcze jedno nieinteresuje mnie wersja Shareware tylko fuul.
gra mam niecałe 70 MB (przynamniej ja mam taką wersję).
Która jest po angielsku (moje duźo młodsze siostry nie umieją angielskiego i się wkuźają jak jest jakiś komunikat właśnie po angielsku) a dwa źeby gra była w wersji w której moźna grać jedną z trzech osób.
Wszystkich którzy mają tą grę i mogą ją udostępnić np. na Kazaa,DC proszę o jakomś pomoc.
Najlepiej o link jak moźna.
Aha i jeszcze jedno nieinteresuje mnie wersja Shareware tylko fuul.
Odpowiedzi: 3
Mam versję 1.2 ENG i teź jest do byboru 3 postacie orza 3 stopnie tródności gry. ;)
Thomas a jaką masz wersję tej gry bo w wersji polskiej mam 1.24 i do wyboru trzech zawodników.
Moja 8letnia siostra gra w tą grę (wersja angielska) i nie skarźy się na źadne komunikaty. A jeśli siostry chcą sobie ułatwić grę niech wpiszą podczas gry JJGODjest to kon na nieśmiertelność ;) Niestety w źaden inny sposób nie mogę ci pomóc.
Strona 1 / 1