Java
nie moge wchodzic na strony internetowe np. onet.pl/ sport/mecze na zywo. jest wyswietlany komunikat o tym ze nie mam javy ale moge ja sciagnoc z internetu(pojawia sie okienko z tym programie, zajmuje 15 kilo) gdy go sciagam dalej mi ta strona nie dziala. Prosze o pomoc.
Odpowiedzi: 15
Ja instalowałem wszystkie javy jakie poleciliście i nadal są kłopoty z wejściem na np.chat .Musze długo czekać aź się załaduje java ;/
witam
ten link do jawy nie istnieje?
ten link do jawy nie istnieje?
http://xp.net.pl/xp_utils.html
tam masz jave maicrosoftu
tam masz jave maicrosoftu
zamontuj sobie opere z javą,
Pawek:Legoland:ja ci radze zaistalowac jave microsoftu. `mecze na zywo` w onecie raczej preferuja to badziewie od b. gatesa;)
Masz tu pełną odpowiedź, krecik. Skoro sami taką polecają to po co kombinować.
Ja ciągle nie widzę tu nazwy Internet Explorer.
Legoland:ja ci radze zaistalowac jave microsoftu. `mecze na zywo` w onecie raczej preferuja to badziewie od b. gatesa;)
Masz tu pełną odpowiedź, krecik. Skoro sami taką polecają to po co kombinować.
ja ci radze zaistalowac jave microsoftu. `mecze na zywo` w onecie raczej preferuja to badziewie od b. gatesa;)
Wejdz na strone www.java.sun.com i tam jest java do sciagniecia, dziala bezproblemowo 8)
Pawek:
A gdzie Ty w powyźszym poście widzisz nazwę Internet Explorer?
Skąd wiesz z jakiej przeglądarki korzysta?
Ta java co podałeś działa tylko z IE.
Po cześci masz rację – jednak wg mnie uzytkownika interesuje przede wszystim (a moźe tylko), źeby działało. Więc podałem mu link do takiej JAVY, z którą będzie działać na pewno (chyba, źe kolega ma jeszcze inne problemy z kompem). Ten link pochodzi nawet ze stronki, której kolega otworzyć nie mógł :P
Po co komu naświetlać spór Microsoftu z Sunem :?: któryu ma tyle podwójnych den, źe nawet pewnie adwokaci tych dwóch korporacji się gubią...
Po co komu naświetlać spór Microsoftu z Sunem :?: któryu ma tyle podwójnych den, źe nawet pewnie adwokaci tych dwóch korporacji się gubią...
Niezupełnie jasne dla mnie jest.
Z tą, lub tą działać juź nie będzie??
Naleźy wyjaśnić userowi, dlaczego z microsoftową javą działać będzie a z sunową nie, a nie mastaha zgrywać z samozadowoleniem wielkim.
Pozdrawiam.
Z tą, lub tą działać juź nie będzie??
Naleźy wyjaśnić userowi, dlaczego z microsoftową javą działać będzie a z sunową nie, a nie mastaha zgrywać z samozadowoleniem wielkim.
Pozdrawiam.
Yoda:Pawek, wybacz pytanie offtopicowe, ale dlaczego właśnie TĄ jave ściągnąć musi?
Pozdrawiam.
BO z tą będzie mu działać, chyba jasne co nie :?: :P
Pawek, wybacz pytanie offtopicowe, ale dlaczego właśnie TĄ jave ściągnąć musi?
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Musisz sobie zainstalować JAVE bo niektóre strony wymagają tego. Polecam jave o nazwie: Java 2 Runtime Environment Standart Edition 1.4.2.03 poszukaj na www.google.pl napewno znajdzie.
JAVĘ (w pełni sprawną) moźesz teź ściagnać na
http://www.java.com/en/download/manual.jsp
POZDRAWIAM
JAVĘ (w pełni sprawną) moźesz teź ściagnać na
http://www.java.com/en/download/manual.jsp
POZDRAWIAM
Strona 1 / 1