Java wrr

Lubię się czasem pogapić w kamery na źywo a tu niektóre pachną mi trupem :cry:
O, np. tu:
http://www.trojmiasto.pl/kamery/
Ale nie tylko te rzecz jasna
:idea: Kombinuję jak koń pod górę, ustawiam w opcjach internetowych, instaluję kolejne platformy javy ... bez skutku!
Macie jakiś pomysł :?:

Odpowiedzi: 10

Dzięki! :)
Czasem zapominam o najprostszych rozwiązaniach :lol:
wal
Dodano
10.04.2005 03:29:45
W dziale XP masz przyklejone tematy.
EL NINO
Dodano
10.04.2005 03:25:25
Przeinstalowałem system na "świeźy" a SP2 zamknąłem pod kluczem, źeby nie kusiło i wszystkie problemy znikły. Na razie ;) Dobra, wszystkie poza jednym. Po włączeniu kompa pojawia się monit o wybranie systemu – jednego z dwóch. A ja chcę mieć na kompie jeden! Więc jak mam się teraz tego drugiego pozbyć? W ferworze walki i tak go wywaliłem z "c". No to ten monit jak propozycja wywoływania ducha ... hmmm
Pzdr.
wal
Dodano
10.04.2005 03:16:38
Z tą najnowszą wersją to bym się zastanawiał, a i przy molu do pobrania proponują 1.4.

wal – chyba rzeczywiście coś jest "u Ciebie", bo specjalnie "klikłem" na pobieranie tej javy z mola i zaczęło się toładować bez problemu.
Rebe
Dodano
07.04.2005 21:22:38
Dzięki za info! Tzn. prawdopodobnie juź to wcześniej instalowałem ale właśnie zauwaźyłem ,źe problem jest trochę szerszy, bo nawet linki jakie podajecie nie chcą mi się uruchamiać. Po długim namyśle wraca mi do tej samej strony. Oczywiście wyskakujące okienka mam odblokowane. XP raczej nie mam skopane, bo nie dalej jak wczoraj przeinstalowałem je i wrzuciłem wszystkie wymagane uaktualnienia. Jak macie jeszcze jakieś pomysły to koniecznie napiszcie. Z góry dziękuję :!:
wal
Dodano
07.04.2005 20:39:08
spróbuj taką najzwuklejszą javkę jak radzi rebe http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=485&t=40
maq123
Dodano
07.04.2005 20:21:48
coyote_xp:
A w jakiej przeglądarce ? Faktycznie w Firefoxie nie dziala ale IMO to po prostu strona jest zrobiona pod katem IE w którym u mnie wszystko śmiga.

Przeglądarka jest najzwyklejsza pod słońcem IE 6.0 z SP2
Problem ujawnił się przy włoskiej stronie http://www.autostrade.it/autostrade/traffico/index.jsp kiedy chciałem podejrzeć trafiki na atobanach.
O ile polskie strony regionalne mógłbym posądzić o jakąś siermięźność w oprogramowaniu, to tam chyba juź wiedzą co to jest XP.

Starałem się pójść za radą i coś wyciągnąć z "mola" ale nawet do takiej opcji nie udadało mi się dotrzeć
heh
wal
Dodano
07.04.2005 20:09:19
Rebe:
coyote_xp:
A w jakiej przeglądarce ? Faktycznie w Firefoxie nie dziala ale IMO to po prostu strona jest zrobiona pod katem IE w którym u mnie wszystko śmiga.

Chyba nie do końca z tym IE, bo w tym o czym wyźej pisąłem koniecznie chcą javę–javę, a nie MS VM do instalowania dawać.

okqaze się

jak wal się pojawi :mrgreen:
maq123
Dodano
07.04.2005 20:07:02
coyote_xp:

Chyba nie do końca z tym IE, bo w tym o czym wyźej pisąłem koniecznie chcą javę–javę, a nie MS VM do instalowania dawać.
Rebe
Dodano
07.04.2005 19:52:08
maq123
Dodano
07.04.2005 19:50:20
wal
Dodano:
07.04.2005 19:43:13
Komentarzy:
10
Strona 1 / 1