Java pod FireFox
Uzywam Mizilli FireFox i do dzis wszystkie strony dzialaly jak nalezy,ale w systemie internetowym banku ING (chcac napisac wiadomosc do banku) pokazuje mi sie info ze nie obsluguje Javy. W ustawieniach mam z java wszysko ok wiec w czym tkwi problem?? :roll:
Odpowiedzi: 5
Proponuje zainstalowac najnowsza wersje javy z java.com
Ja ma fireworxa, i jak lce instalować jave to wchodze na czata w www.wp.pl :wink: klikam tam na ten zielony puzel i instaluje... Mam konto w mbank i mi sysko działa na tej javie :) Pozdrawiam
udało sie zrobic ale troche inaczej,mianowicie z glownej strony javy wybierlaem chyba kazda wersje po czym jedna z nich zaskoczyla (jakas najnowsza) i dziala :) .... moge juz pracowac na FireFoxie:)
Wywal starą i zainstaluj najnowszą http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=485&t=40
nie, nie o to
chodzi o to ze nie moge robic przelewac pieniedzy na swoim koncie ani pisac z konta do banku. Pokazuje sie info ze musze zainstalowac maszyne java, ktora jak wynika z ustawien mam :cry:
chodzi o to ze nie moge robic przelewac pieniedzy na swoim koncie ani pisac z konta do banku. Pokazuje sie info ze musze zainstalowac maszyne java, ktora jak wynika z ustawien mam :cry:
Strona 1 / 1