JAVA mi nie działa!!
Od jakiegoś czasu java w Internet Explorer 7 mi nie działa a w Mozilli działa. Ściągnąłem najnowszą wersje jawy 6 update 3 i problem jest dalej ten sam. Mam w NArzędziach->opcje internetowe->zaawansowane ustawiony przy Java Sun ptaszek chyba tak ma być, jak go odznaczę to i tak JAva niedziała.
Odpowiedzi: 14
Nie musisz mieć konta w interii żeby to sprawdzić wystarczy wpisać byle jaki nic i przepisać kod z obrazka, aby wejść na czaterie.
A ... Bo jakos forma postu nie wskazywała na pytanie a na stwierdzenie.
Nie wiem czy mi dziala bo nie mam tam konta a rejestrowac mi sie nie chce. czaty mnie nie interesują.
Mysle, że powinienes uderzyć z pytaniami do webmasterów WP i Interii aby sie przyłozyli.
Nie wiem tylko się pytam czy Ci działa :-)
Skąd wiesz czy mi działa na Interii ??
A na interii czat Ci działa bo mi niedziała i pisze komunikat że moja przeglądarka nie obsługuje Javy tak samo jak na wp
Ja też nie mogę. Może babol na stronie WP i trzeba im zgłosić ??
Ja tego nie zrobię bo mi czat nie jest potrzebny do niczego ;)
Nie mogę wejść na czat WP w internet explorer a na mozilli wchodzę bez problemu?
Więc Java Ci działa.
Może jest problem z jedna stroną a nie z Twoją Javą.
Congratulations!
You have the recommended Java installed (Version 6 Update 3).
Co Ci zwraca strona [url]http://www.java.com/en/download/installed.jsp[/url] (kliknij przycisk "Verify Installation") ??
Było zaznaczone odznaczyłem zaznaczyłem ponownie i dalej niedziała. Sprawdzałem komp antywirusem i jest czysty.
W Panelu sterowania masz ikonke javy - na zakładce Advanced pod "Default Java for browser" zaznacz IE i zaakceptuj
Przeinstalowywałem Internet Explorera 7 i dalej nie działa mi w nim JAVA. W MOzilli jest OK JAVA działa.
Niewiem dokladnie jak to dziala ale mozilla trzeba jakies dodatkowe sciagac a w internet explorerze chodzi od razu, wiec spróbuj przeinstalowac IE moze to cos pomoze.
Strona 1 / 1