jat usuwać i dzielić na partycję
proszę o pomoc w pytaniu jak dzielić i usuwać partycje, jak zapisywać ile ma miec dana partycja,
Odpowiedzi: 18
Panowie nie chce sie czepiac ale to dyskusja raczej niezwiazana z tematem i powinna odbywac sie na PW :D
Panowie nie chce sie czepiac ale to dyskusja raczej niezwiazana z tematem i powinna odbywac sie na PW :D
Witaj Jacko(h) :lol: .
Wlasnie zauwazylem, ze Ci sie tutaj Blue Screen pokazal na avatarze :wink: :lol: . Dobrze, ze G. tego nie widzi :P :D .
Wlasnie zauwazylem, ze Ci sie tutaj Blue Screen pokazal na avatarze :wink: :lol: . Dobrze, ze G. tego nie widzi :P :D .
Kogo ja widze... EL ZAQRKA tutaj... witaj w innym porcie.
P.S. Jestem tu pod przykrywka :wink: Chyba mnie nie wydasz.
P.S. Jestem tu pod przykrywka :wink: Chyba mnie nie wydasz.
Witaj!leopold:EL ZAQRKA na jamie ci się znudziło? :lol: :lol: :lol:
Absolutnie nie, ale juz nie moglem patrzec jak sie glupoty wypisuje :wink: :lol: . Czasami tu zagladalem :roll: .
Witaj EL ZAQRKA. W końcu pełna odpowiedz. Mi się szczerze mówiąc nie chciało tego wszystkiego pisać:) A ty roadrunner coś za często się mylisz. Chłopie jak nie wiesz lub nie jesteś pewien to nie pisz!
PS. EL ZAQRKA na jamie ci się znudziło? :lol: :lol: :lol:
Witaj EL ZAQRKA. W końcu pełna odpowiedz. Mi się szczerze mówiąc nie chciało tego wszystkiego pisać:) A ty roadrunner coś za często się mylisz. Chłopie jak nie wiesz lub nie jesteś pewien to nie pisz!
No to ja chyba slepy jestem, bo:roadrunner:przecierz to właśnie napisałem :idea:
Widziales Ty kiedy, zeby fdiskiem formata robic ? Bo ja jeszcze nigdy. Od formata jest inny program i wywoluje sie go wpisujac "format" z odpowiednim parametrem.roadrunner:tyle źe fdiskiem to cza robić od razu formata
Office20,
1. odpal kompa z dyskietki awaryjnej w98
2. po pokazaniu sie znaku "zachety" a:/ wpisz – fdisk
3. potwierdz "T" wybierajac obsluge duzych dyskow
4. wybierz "3" – usun partycje ...
5. nastepnie wybierz "4", bo masz chyba partycje NTFS
Dalej wybierasz ktora to jest partycja (teraz juz nie napisze Ci dokladnie co tam pisze, bo usunalbym swoja sprawdzajac jak to leci. Usuwasz i wracasz na poczatek, gdzie wybierasz "Utworz partycje DOS ...". Tworzysz ja i program sie zamyka piszac, ze teraz musisz "formatnac" to co utworzyles. Wpisujesz format c: no i po wszystkim. Odpalasz kompa z CDRoma i instalujesz w98
przecierz to właśnie napisałem :idea:
a do office20 poshukaj na http://www.astalavista.com.pl/ :D
a do office20 poshukaj na http://www.astalavista.com.pl/ :D
roadrunner:tyle źe fdiskiem to cza robić od razu formata
Tak?
A mi się zawsze wydawało, źe po fsisku trzeba formatować dysk.
tyle źe fdiskiem to cza robić od razu formata
Moźesz teź usunąć partycję z dyskietki startowej Windows 9x. Wystarczy, źe wpiszesz fdisk.
poshukaj na kazie albo na jakiejś stronce cracka albo seriala :D
sciagnęłem, ale mam wersję demonstracyjną i wyskakuje mi ze nie mozna, co dalej, nie mam mozliwosci zakupu tego programu
wipsh w kazie partition magic 8.0 i na bank coś znajdziesh :D
moze masz jakis adres stronki z ktorej mogę go sciagnac?
partition magic 8.0 jest prze łatwy w obsłudze [przynajmniej do podstawowych rzeczy typu: robienie, usuwanie partycji] 8)
na moj gust popros poki co kogos doswiadczonego zeby ci pokazal ale jesli chcesz sam sie pobawic znajdz program np partition magic.
Strona 1 / 1