James Bond 007: Nightfire
Czy jest moźe jakiś plik spolszczjący tą grę (wystarczy same napisy) :?: Jeśli jest to moźe ktoś wie skąd go moźna sciągnąć. Dzięki za ewentualną pomoc. Pozdrawiam.
Odpowiedzi: 10
Pliczek doszedł, wieczorkiem sprawdzę czy wszystko będzie działało tak jak potrzeba. Wielkie dzięki.
UPDATE:
–––––––––––––––––––––––––
Wszystko działa jak potrzeba. Jeszcze raz ogromne dzięki za pomoc, gdybyś czegoś potrzebował to wal śmiało. Pozdrawiam
UPDATE:
–––––––––––––––––––––––––
Wszystko działa jak potrzeba. Jeszcze raz ogromne dzięki za pomoc, gdybyś czegoś potrzebował to wal śmiało. Pozdrawiam
Daj znać czy się udało.
Nie ma pośpiechu :)
Sorki, za bardzo się pospieszyłem. Okazało się, źe nie mam tej płytki w domciu (informacje o zawartości płyty brałem z mojego katalogu płyt CD), ale postaram się ją odzyskać przez weekend (bo juź namierzyłem człowieka, który chyba zapomniał mi ją oddać :D ) i w poniedziałek jak będę w pracy do podeślę pliczek. Sorki za opóźnienie, proszę o cierpliwość :D .
Jasne ze chcę, jeśli moźna to poproszę na zibi.rp@gazeta.pl Z góry dzięki. Pozdrawiam.
No niestety raczej się nie da, gdyź mam tak zrobiony instalator na płytce, źe wersję językową wybiera się w trakcie instalacji (płytka jest jakaś kombinowana, bo nawet ikonka instalatora wygląda jak z jakiegoś kompilatora C). Nie wiem, które pliki wyodrębnić, źeby wystarczyło. Jest na CD jakiś folder "pol" i tam są jakieś pliki, zajmuje to coś ponad 3 MB, być moźe wystarczyło by to podegrać do folderu z zainstalowaną grą. Jak chcesz to mogę ci to przesłać spakowane, ale dopiero jutro, tzn. w piątek. W takim przypadku adresik poproszę.
Byłbym bardzo, bardzo wdzięczny ( o ile oczywiście się da) Pozdrwiam.
Sprawdzę ile zajmuje ten plik, jeśli da radę, to moźe na maila Ci wrzucę.
Ja niestety nie mogę (albo nie potrafię) znaleźć tego spolszczenia, jakby ktoś wiedział skąd moźna je ściągnąć to byłbym wdzięczny. Pozdrawiam.
Co do istnienia takiego pliku to mogę Cię zapewnić, źe jest. Jest to dość stara gra, więc nie pamiętam skąd go ściągałem.
Strona 1 / 1