Jakoś tak nie widzę........

Faktem jest, źe nie specjalnie odkładnie przeglądałem tematy, ale jakoś mi się w oczy nie rzucił źaden, w którym mógłbym to napisać.
Jestem na tym forum nowy i chciałbym się przywitać – co teź niniejszym czynię.
Pozdrawiam wszystkich zarówno funkcyjnych, jak i zwykłych uźytkowników forum.
Mam nadzieję, źe dzięki pobytowi tutaj będę mógł rozwiązać problemy, z którymi się czasem borykam.
Jednoczesnie zastrzegam, źe moja wiedza jest niewielka, a tym samym nieczęsto bedę umiał sam komuś poradzić.
Raz jeszcze :
Witam wszystkich.

Odpowiedzi: 9

Witam Cię, Rebe serdecznie na tym forum.

Co do Twoich pytań – forum jak forum. Z deka niebieskie :D o swojskim klimacie i moderatorami piszącymi do rzeczy. Mam nadzieję, źe wraz ze wrostem liczby dni spędzonych tutaj Twoja wiedza bedzie się powiększać :D
Pawek
Dodano
29.01.2004 15:56:42
Witaj Rebe. Twój nick i AV są ok, a link do regulaminu został Ci podany zapewne ze względu na te słowa :
Nie znam norm panujących na tym forum

:)
The_judge
Dodano
29.01.2004 15:52:35
theboss78 – cóź mam napisać?
Jeźeli uznajesz, źe nick wraz z avatarem moga być źródłem 'obrazy uczuć" to napisz to proszę wprost, a wtedy zastosuję się do Twej sugestii i poproszę Admina o zmianę "imienia". Wydajem i się jednak, źe w wybranych przeze mnie "atrybutach" nie ma nic, co uraźać by mogło.
Co do reszty zaś regulaminu. Jestem zdania, źe to oczywistości i nikt rozumny nie będzie się zachowywał inaczej. Tym niemniej zawskazanie, źe te zachowania zostąły sformalizowane dziękuję.
Rebe
Dodano
29.01.2004 14:46:35
theboss78 – cóź mam napisać?
Jeźeli uznajesz, źe nick wraz z avatarem moga być źródłem 'obrazy uczuć" to napisz to proszę wprost, a wtedy zastosuję się do Twej sugestii i poproszę Admina o zmianę "imienia". Wydajem i się jednak, źe w wybranych przeze mnie "atrybutach" nie ma nic, co uraźać by mogło.
Co do reszty zaś regulaminu. Jestem zdania, źe to oczywistości i nikt rozumny nie będzie się zachowywał inaczej. Tym niemniej zawskazanie, źe te zachowania zostąły sformalizowane dziękuję.
Rebe
Dodano
29.01.2004 14:46:35
Polecam jeszcze zapoznanie sie z tym linkiem.
theboss78
Dodano
29.01.2004 14:35:04
Rebe:
... przyjmę więc ten typ powitania (...) za dobrą monetę.:P
Dobra byla moneta – piec zlotych :lol: .
Rebe:
Wyjaśnię moźe tylko, źe problemy emocjonalne rozwiązuję ..... na kozetce.
No prosze – bratnia dusza sie znalazla. Wie co dobre :mrgreen: .
Rebe:
Co do wieku zaś – nie szata czyni cźłowieka, a i wygląd nie zawsze świadczy o osobie. :wink:
Nie powiesz mi, ze zgrzybialy dziadek ma w dowodzie wpisany 1985 jako rok urodzenia :P :P :lol: .
Ale oczywiscie pozostaje mi wierzyc na slowo. Pewnie jeszcze harcerskie :wink: .
EL NINO
Dodano
29.01.2004 14:30:15
Nie znam norm panujących na tym forum, przyjmę więc ten typ powitania , którym Admin mnie "obdarował" za dobrą monetę.:P
Wyjaśnię moźe tylko, źe problemy emocjonalne rozwiązuję ..... na kozetce. Czego i Tobie EL NINO źyczę. Moźe wtedy nie będziesz musiał odreagowywać ich na mnie :mrgreen:
Co do wieku zaś – nie szata czyni cźłowieka, a i wygląd nie zawsze świadczy o osobie. :wink:

theboss78 – dziękuję :D
Rebe
Dodano
29.01.2004 14:22:39
Rebe:
Jestem na tym forum nowy i chciałbym się przywitać – co teź niniejszym czynię.
Witamy "nowego" a po avatarze sadzac "starego" :wink: .
Rebe:
Mam nadzieję, źe dzięki pobytowi tutaj będę mógł rozwiązać problemy, z którymi się czasem borykam.
Byle nie byly to problemy emocjonalne :mrgreen: .

Witaj Rebe :D .
EL NINO
Dodano
29.01.2004 14:18:01
Witam na forum i zycze jak najmniej problemow z kompem.
theboss78
Dodano
29.01.2004 13:54:45
Rebe
Dodano:
29.01.2004 13:49:46
Komentarzy:
9
Strona 2 / 2