Jakoś tak nie widzę........
Faktem jest, źe nie specjalnie odkładnie przeglądałem tematy, ale jakoś mi się w oczy nie rzucił źaden, w którym mógłbym to napisać.
Jestem na tym forum nowy i chciałbym się przywitać – co teź niniejszym czynię.
Pozdrawiam wszystkich zarówno funkcyjnych, jak i zwykłych uźytkowników forum.
Mam nadzieję, źe dzięki pobytowi tutaj będę mógł rozwiązać problemy, z którymi się czasem borykam.
Jednoczesnie zastrzegam, źe moja wiedza jest niewielka, a tym samym nieczęsto bedę umiał sam komuś poradzić.
Raz jeszcze :
Witam wszystkich.
Jestem na tym forum nowy i chciałbym się przywitać – co teź niniejszym czynię.
Pozdrawiam wszystkich zarówno funkcyjnych, jak i zwykłych uźytkowników forum.
Mam nadzieję, źe dzięki pobytowi tutaj będę mógł rozwiązać problemy, z którymi się czasem borykam.
Jednoczesnie zastrzegam, źe moja wiedza jest niewielka, a tym samym nieczęsto bedę umiał sam komuś poradzić.
Raz jeszcze :
Witam wszystkich.
Odpowiedzi: 20
witamy
EL NINO:No i tak od niechcenia, na samym poczatku, Konował zarobil duzego plusa :mrgreen: :lol: .audio medyk:Witam Admina. Zaszczyt to dla mnie wielki. :wink:
Tjaa. Jeszcze trzy i WP**** ( i nie bedzie to Wirtualna Polska ) :wink: :lol:
EL Dupo ! :lol: :P
No i tak od niechcenia, na samym poczatku, Konował zarobil duzego plusa :mrgreen: :lol: .audio medyk:Witam Admina. Zaszczyt to dla mnie wielki. :wink:
EL NINO:Ja nie "wszyscy", ale odpowiem – siema (...) :wink: .audio medyk:Chciałem wszystkim powiedziec
Witam serdecznie
Witam Admina. Zaszczyt to dla mnie wielki. :wink:
SLAY3R:Witam nowego urzytkownika forum.
Rebe nie bój się warczenia aligatora, on tak zawsze robi na nowych :mrgreen:
Później mu przejdzie :wink:
Nie taki aligator straszny.... :wink:
Pozdrówki, Życzę jak najmniej problemów i jak najwięcej pomocnych odpowiedzi :!:
tak juz jest – raz wejdziesz i juz jestes w nalogu :Pmynajms:jestem na tym forum krótko ale jedno co mogę powiedzieć to to źe jest to niesamowicie wciągająca instytucja.
Pozdrawiam wszystkich.
P.S.shalom (czy jakoś tak)
jestem na tym forum krótko ale jedno co mogę powiedzieć to to źe jest to niesamowicie wciągająca instytucja.
Pozdrawiam wszystkich.
Pozdrawiam wszystkich.
Ja nie "wszyscy", ale odpowiem – siema doktorku :wink: .audio medyk:Chciałem wszystkim powiedziec
Witam serdecznie
theboss78:Witam wszystkich przybylych.
gieras badzmy dobrej mysli.
I ja się dokładam do tego.
Witam wszystkich przybylych.
witam i ciebie :Paudio medyk:To i ja słow kilka.
Znalazlem to forum wedrujac po necie, przyznam, ze na kompach znam sie mało, ale korzystam z tego co właśnie Wy tu radzicie.
Bedzie mi to zapewne pomocne w moich hard/softowych problemach, jakie nie ukrywam pojawiaja sie dosc czesto w mojej ktrokiej "zabawie" z komputerami.
Chciałem wszystkim powiedziec
Witam serdecznie
upsss... chyba sie aligator zdenerwuje :mrgreen:
To i ja słow kilka.
Znalazlem to forum wedrujac po necie, przyznam, ze na kompach znam sie mało, ale korzystam z tego co właśnie Wy tu radzicie.
Bedzie mi to zapewne pomocne w moich hard/softowych problemach, jakie nie ukrywam pojawiaja sie dosc czesto w mojej ktrokiej "zabawie" z komputerami.
Witam serdecznie
Witam serdecznie
Witam Rebe miłego postowania na forum :wink:
tylko nieorbcie ze mnie mefista ani rybki, litosci chlopaki
Później się nad tym zastanowimy :mrgreen:
Rebe, nie bój się warczenia aligatora, on tak zawsze robi na nowych
Później mu przejdzie
Taaaaa, a świstak siedzi i zawija, no chyba, źe mu się sreberka skończyły :lol:
tylko nieorbcie ze mnie mefista ani rybki, litosci chlopaki
Później się nad tym zastanowimy :mrgreen:
Rebe, nie bój się warczenia aligatora, on tak zawsze robi na nowych
Później mu przejdzie
Taaaaa, a świstak siedzi i zawija, no chyba, źe mu się sreberka skończyły :lol:
tylko nieorbcie ze mnie mefista ani rybki, litosci chlopakialigator:gieras:to i ja se walne posta
A, to akurat normalka i nic nowego gierasik, kurna–blaszka :lol: :lol: :mrgreen:
gieras:to i ja se walne posta
A, to akurat normalka i nic nowego gierasik, kurna–blaszka :lol: :lol: :mrgreen:
to i ja se walne posta :mrgreen: witam !
Witam nowego urzytkownika forum.
aligator wita takźe wrrrrrrr...
:wink: :wink: :wink:
welcome to the jungle
:wink: :wink: :wink:
welcome to the jungle