jakiś tajemniczy,dziwny Error
Powiedzcie o co chodzi w tym komunikacie niźej?????? :shock: :shock: :shock: :arrow:
coś mi ostatnio zbyt często jakieś dziwne błedy wyskakują
coś mi ostatnio zbyt często jakieś dziwne błedy wyskakują
Odpowiedzi: 20
hehe :) no tak, dzięki, antyvira mam, skanowałam mks'em online, mam spybota, adawara, i co tylko, uźywałam jeszcze programu DU coś tam, podobny do NetLimitera, ale spowalniał wszystko i nie był taki dobry... ych..
no nic ;) ale dalsze pomysły mile widziane ;)
pozdrawiam
no nic ;) ale dalsze pomysły mile widziane ;)
pozdrawiam
Ja na twoim miejscu sprawdziłbym jakimś dobrym antywwirem online naprzykład. :lol: Morze to akiś syf.
NIECH MOC BĘDZIE Z TOBĄ
NIECH MOC BĘDZIE Z TOBĄ
0x00:Hmm a zastaniawiałes sie na buferoverflow aplikacji? ;p Moze przed restartem jeden z hackeróf wrzocił Ci exploicik? :) he he urzywaj Windows Update :wink:
Zacznijmy od tego, zę zastanAwiałaś, wymieramy, stary, musimy trzymać klasę, a nie takimi tanimi metodami zwiększać populację:) poza tym jest duźo inynch takich samych programów, po co się zmuszać na taki?
Hmm a zastaniawiałes sie na buferoverflow aplikacji? ;p Moze przed restartem jeden z hackeróf wrzocił Ci exploicik? :) he he urzywaj Windows Update :wink:
AntyHACK
URSRULEZZZ!
SLACKWARE R.
i:>n
AntyHACK
URSRULEZZZ!
SLACKWARE R.
i:>n
jak juź mówiłam skan robiłam, a próbowałam teź bez cracka i było to samo.
no coz
zainstalowalem, zrestartowalem i chodzi wszystko ok.
wg mnie to wina cracka albo podmienionych bibliotek
sposob rozwiazania jak wyzej
zainstalowalem, zrestartowalem i chodzi wszystko ok.
wg mnie to wina cracka albo podmienionych bibliotek
sposob rozwiazania jak wyzej
No więc tak. Uźywałam juź w sumie chyba 5 instalek, i róźnych wersji tego programu, poza tym cracki, no tak ;) ale skoro uźywałam róźnych wersji, to chyba jednak nie to, po 3 skanowałam juź czy wszystko jest w porządku. Było. Więc nie mam zielonego pojęcia co to jeszcze moźe być o_O a zaleźy mi na rozwiązaniu, bo to naprawdę bardzo uciąźliwe...
no coz
na stronie producenta pisze, ze program jest zgodny z winxp, wiec moga byc nastepujace powody:
1) instalka jest uszkodzona > mozna sprobowac sciagnac inna
2) crack > one czasem tak maja :D
3) po zainstalowaniu programu (lub przed) zostala zamieniona ktoras z bibliotek systemowych z ktorych korzysta. to jest najbardziej prawdopodobne i niestety ale nie mam na to rady. mozes sprobowac start>uruchom> sfc /scanno (potrzebna bedzie plyta windy)
zainstaluje u siebie i sprawdze, to powiem
na stronie producenta pisze, ze program jest zgodny z winxp, wiec moga byc nastepujace powody:
1) instalka jest uszkodzona > mozna sprobowac sciagnac inna
2) crack > one czasem tak maja :D
3) po zainstalowaniu programu (lub przed) zostala zamieniona ktoras z bibliotek systemowych z ktorych korzysta. to jest najbardziej prawdopodobne i niestety ale nie mam na to rady. mozes sprobowac start>uruchom> sfc /scanno (potrzebna bedzie plyta windy)
zainstaluje u siebie i sprawdze, to powiem
No dobrze, a ja mam identyczny problem. Z tym, źe bardziej uciąźliwy, poruszałam go jakiś czas temu, ale nie uzyskałam rozwiązania. Pojawia się, jak jest zainstalowany NetLimiter, error pojawia się po zamknięciu kaźdej aplikacji, która ma coś wspólnego z internetem. czyli np. IE, komunikatory, p2p, itd. robiłam juź format, ale błąd dalej wyskakuje... Proszę o jakąś sensowną odpowiedź, bo szukałam praktycznie wszędzie i nigdzie nie było mojego problemu.
Sprzęt to: Pentium IV 2,4; 512 ram, geforce 4 64mb, 80gb dysk, win xp pro sp1. myślę, źe tyle wystarczy
Z góry dzięki
Sprzęt to: Pentium IV 2,4; 512 ram, geforce 4 64mb, 80gb dysk, win xp pro sp1. myślę, źe tyle wystarczy
Z góry dzięki
Uwazam dokladnie tak samo. Takich programow nie powinno sie pisac. Ale czasem niestety trzeba. Ale zawsze piszac w okienkowym IDE ma sie latwiej. Atrzeba uproscic sobie zycie :D
Heh, ale takich programów nie powinno się pisać. Trzeba miećczytelny konspekt przed oczyma i dziłać w góra 1–4. Mo źę chcesz kupić telewizor 25'' i kartę z wyjsćiem tv ? Voodoo 3 3500. Gwarantuję , teraz będzie widział wiele. I niewyraźnie.
hehe
a probowales napisac kiedyc w dev c++ program skladajacy sie z parunastu okienek. Ja proboalem :lol:
a probowales napisac kiedyc w dev c++ program skladajacy sie z parunastu okienek. Ja proboalem :lol:
EL NINO:O tym tez juz bylo – znajdziesz w archiwum, albo tu: http://rtfm.bsdzine.org/#zanimSiemionides:Ludzie... wy ciagle tylko archiwum, archiwum... albo co śmieszniejsze google..
JEdnak ok, stwierdzam uczucie skruchy we mnie, troszke mnie to oburzało, ale w końcu jestem ze wsi.
A co do kolegi programisty, to wywal Visual Studio :P. Ja ma mtaki problem z nim, w c++ piszęw Devie i jest dobrze
a ja sie zajmuje programowaniem i mam ten error przy wszystkich testach aplikacji. moze masz cos mojego?
O tym tez juz bylo – znajdziesz w archiwum, albo tu: http://rtfm.bsdzine.org/#zanimSiemionides:Ludzie... wy ciagle tylko archiwum, archiwum... albo co śmieszniejsze google..
Ludzie... wy ciagle tylko archiwum, archiwum... albo co śmieszniejsze google.. Tam jest wszystko chyba , nie przeczę, ale w takim razie po kiego grzyba to forum istnieje? wyrzućcie forum, podajcie adresy mailowe niejakiego El–nino (w ogóle to ill –nino fajnie grają) , Rabina i innych guru i oni będą odsyłali porzebującym linki do topicó w archiwum albo google.pl. Rzekłem.
Rebe:patryk112:Jak teź od czasu do czasu mam właśnie taki problem :)
Z płcią ? :lol:
EL NINO – Ty mnie za końcówki nie łapaj.
Szczególnie jak nic mągrego do dodania nie masz :mrgreen: :mrgreen:
zajaffka – za "uchłopienie" przepraszam :oops:
na Twoim miejscu juź dawno zapadłabym sie pod ziemie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A wracając do tematu to szczęście źe póki co po raz drugi nie pojawił mi sie ten komunikat :) Lecz ciągle szukam rozwiązania co robić w przypadku kiedy ponownie "tajemniczy error" da o sobie znać...
zajaffka:Kliknęłam na ok i Windows Messenger mi sie zamknął
a wylacz w szablonach administracyjnych windows messengera i czy wtedy tez bedzie ci sie sypal od razu na starcie?
patryk112:Jak teź od czasu do czasu mam właśnie taki problem :)
Z płcią ? :lol:
EL NINO – Ty mnie za końcówki nie łapaj.
Szczególnie jak nic mągrego do dodania nie masz :mrgreen: :mrgreen:
zajaffka – za "uchłopienie" przepraszam :oops:
Jak teź od czasu do czasu mam właśnie taki problem :)