jakis blad :/
wyskakuje mi blad podczas usurchamiania kompa (zalacznik) od czego to i jak to zlikwidowac ?
pozdraiwam
pozdraiwam
Odpowiedzi: 7
jest juz ok :) ściaganlem Tweak UI 1.33 i dodal sie do panleu sterowania i juz blad nie wyskakuje..
dzieki za pomoce
POZDRAWIAM
dzieki za pomoce
POZDRAWIAM
:) no wlasnie zainstalowalem ta wersje i dalej jest to samo :) blad nadal wyskakuje...
masz racje tylko jest na liscie... a jest jakas wersja zeby dodawala sie do panelu ?
pozdrawiam
masz racje tylko jest na liscie... a jest jakas wersja zeby dodawala sie do panelu ?
pozdrawiam
W tej wersji, którą podałem w panelu nie ma apletu.
Program jest tylko na liście w menu.
Program jest tylko na liście w menu.
Rudiczek:masz jakis program do podkręcania widowza?
nie mam... ten TWEAK pojawia sie chyba po instalce SP1
Rudiczek:btw czy prócz tego bonka cos jeszcze sie dzieje?
nie tylko ten blad...
Rebe:Ściągnij raz jeszcze Powertoys for Windows XP i zainstaluj – wersja 2.10.0.0
Samo zaś info dotyczy apletu w panelu sterowania.
No wlasnie w panelu sterowania bylo to TweakUI a teraz tego nie ma :| ale sam nie wiem jak to zniknelo sciagne te powertoys zobacze czy bedzie poprawa...
POZDRAWIAM
KoRnik – tego były dwie wersjie . Starsza nie dziąła z SP, a nowsza bez – nie przypuszczam by to było co innego.
Ściągnij raz jeszcze Powertoys for Windows XP i zainstaluj – wersja 2.10.0.0 jest dla XP SP1 lub wyźszego i w2k3 .
Ściągnij raz jeszcze Powertoys for Windows XP i zainstaluj – wersja 2.10.0.0 jest dla XP SP1 lub wyźszego i w2k3 .
Nie jestem pewien ale to chyba było do wgrywania styli..Coś w tm stylu:)..
masz jakis program do podkręcania widowza? moze nazywa sie tweak cos tam cos tam? moze ten temacik cosik kopie wyłącz odpal znowu i zobacz co sie stanie
btw czy prócz tego bonka cos jeszcze sie dzieje?
btw czy prócz tego bonka cos jeszcze sie dzieje?
Strona 1 / 1