Jakim programem odzyskac dane z dysku???

Chodzi o dysk Maxtor 40gb, jest tam kilka plikow, ktore chcialbym odzyskac (szczegolnie jeden). Na dysk nie mozna wejsc – pojawia sie komunikat, ze dysk nie jest sformatowany. W dodatku ma sporo bad sectorow (skanowalem MHDD).. Probowalem roznych programow, ale wiekszosc nie radzi sobie z bad sectorami (wyszukiwanie trwa wiecznosc i konca nie widac albo program wykrywa bledy i odrazu konczy wyszukiwanie). Jedyny program ktory znalazl wszystkie pliki i to nie bez problemow, to "VirtualLab Data Recovery", problem w tym, ze jesli chce sie odzyskac tym programem np. 500mb to trzeba zaplacic ok. 40 dolarow (cena z kosmosu), a o crackach, serialach itd. do niego mozna zapomniec... Siedze przy tym pol dnia i juz skonczyly mi sie pomysly, w dodatku jestem wsciekly, bo VirtualLab znalazl plik o ktory mi szczegolnie chodzi ale nie moge go zapisac.. Co robic??

Odpowiedzi: 2

Dzieki za odpowiedz, ale w zasadzie to juz niewazne, problem rozwiazany...
Kuri
Dodano
04.04.2006 17:10:16
Programów do odzyskiwania danych jest sporo, ale większość z nich jest płatna, a za co lepsze kąski trzeba zapłacić i to niemało.
Z darmowych nie ma spacjalnie w czym przebierać, skocz do działu programy i przyklejonego tematu o odzyskiwaniu, jeśli to Cie nie zadowoli to na całym forum znajdziesz tego więcej.
Bobi
Dodano
04.04.2006 00:48:55
Kuri
Dodano:
02.04.2006 21:54:19
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1