Jakiej jesteś płci ?
Ludziska głosujcie w ankiecie i piszcie !
Niedługo dowiemy się , jaki jest skład forum !
Niedługo dowiemy się , jaki jest skład forum !
Odpowiedzi: 20
moderatorkę na dodatek :D :D :DThomas:Mamy tylko jedną kobitkę?
Mamy tylko jedną kobitkę?
Jakoś ankietka słabiutko idzie do przodu ???
OYY !!!
OYY !!!
Napisz mi topic a ja powiem ci jaki jestes.Pozdrawiam
nie badz taki smutas
Jak mozesz mówić jaki jestem, skoro mnie nawet nie znasz. Jak się chce na kaźdym kroku zartować, to mozna sobie znaleźć inne forum i tam sobie pisacróźne dziwne rzeczy. Tutaj staramy się pomagać w sprawach związanych ze sprzetem i oprogramowaniem. Oczywiście mozna sobie pozartować, ale niech to się bedzie odbywało na pewnym poziomie...
Paw_ciu a ty znowu robisz za nasze sumienie daj ludziom pozartowac i nie badz taki smutas.Pozdrawiam
dobre :lol:
|
|
|
|
|
| :?:
|
|
|
|
| :?:
neo340:a mnie sie opcja obojniak podoba, jest z jajem, nie mozna być ponurakiem, i tak widac źe na formu sa sami faceci, obojniaków jest jedynie 15% :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
I o to w tym wszystkim chodzi, a nawet jest nas kilku.. kilkoro... kilka?... nie wiem, jakieś 20% :lol: :lol: :lol:
a mnie sie opcja obojniak podoba, jest z jajem, nie mozna być ponurakiem, i tak widac źe na formu sa sami faceci, obojniaków jest jedynie 15% :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Pawek:Jestem męzczyzną. Jednak mnie zachwyca poziom osoby, która załozyła ta ankiete :wink: zarty typu jestem obojniakiem, albo nie wiem myślałem, źe są cechą przedszkolaków, a conajwyzej uczniów pierwszych klas szkół podstawowych. A ja tu widze, źe się pomyliłem. Oj spało się na biologii, spało... :D :D :D
nie a zresztą nie musz esię ci tłumaczyć 8) 8) 8)
pbartek:Do głupiego pytania głupia odpowiedź nie :?: :?: :?: :?: :?:
8) 8)
Tylko to Cię usprawiedliwia :wink: :D :D :D :twisted:
Do głupiego pytania głupia odpowiedź nie :?: :?: :?: :?: :?:
8) 8)
8) 8)
pbartek:do mnie to było
Miedzy innymi. Skoro napisałes, źe jesteś obojniakiem, to na pewno nie jestes człowiekiem, bo niestety ludzie sa jedynie meźczyznami albo kobietami. Poza tym ta ankieta według mnie w ogóle nie ma sensu.
Na dodatek jeźeli jeszcze zawiera takie głupie mozliwości. Widac, źe autor sobie robi wielkie jaja i nic poza tym...
ja chyba wiem do kogo . to do tych co pisali takie gupiutkie odpowiedzi. czy nie tak???
Czekajcie zobacze ................
Chłopak !!!!!!!!!!! :lol: :lol: :D
Czekajcie zobacze ................
Pawek:Jestem męzczyzną. Jednak mnie zachwyca poziom osoby, która załozyła ta ankiete :wink: zarty typu jestem obojniakiem, albo nie wiem myślałem, źe są cechą przedszkolaków, a conajwyzej uczniów pierwszych klas szkół podstawowych. A ja tu widze, źe się pomyliłem. Oj spało się na biologii, spało... :D :D :D
do mnie to było
Pawek:Jestem męzczyzną. Jednak mnie zachwyca poziom osoby, która załozyła ta ankiete :wink: zarty typu jestem obojniakiem, albo nie wiem myślałem, źe są cechą przedszkolaków, a conajwyzej uczniów pierwszych klas szkół podstawowych. A ja tu widze, źe się pomyliłem. Oj spało się na biologii, spało... :D :D :D
do mnie to było
Jestem męzczyzną. Jednak mnie zachwyca poziom osoby, która załozyła ta ankiete :wink: zarty typu jestem obojniakiem, albo nie wiem myślałem, źe są cechą przedszkolaków, a conajwyzej uczniów pierwszych klas szkół podstawowych. A ja tu widze, źe się pomyliłem. Oj spało się na biologii, spało... :D :D :D