Jakie wyscigi dla 2 graczy na 1 monitor (SplitScreen) ?
Witam; chcielibysmy zapodac jakas gre samochodowa (ew. motorowa) dla 2 graczy na nowym TV TFT kumpla (przekatna 107cm ;–);
Co polecilibyscie na podstawie wlasnych doswiadczen?
Z gory dziekuje i pozdrawiam...
...ovca
PS: Ktora czesc NFS ma SplitScreen i jest dobra? Np NSF HotPursuit2 ? (bo widzialem niedrogo w przecenie) ??
Co polecilibyscie na podstawie wlasnych doswiadczen?
Z gory dziekuje i pozdrawiam...
...ovca
PS: Ktora czesc NFS ma SplitScreen i jest dobra? Np NSF HotPursuit2 ? (bo widzialem niedrogo w przecenie) ??
Odpowiedzi: 5
bo to sowie w Colina 2 pograj bo on ma taką funkcje, colin 3 chyba teź :roll:
...dzieki za podpowiedzi; nie chodzilo mi jednak o porady typu Collin, NFS itd.... w NFS Underground i U2 nie ma funkcji SplitScreen, podobnie w najnowszych Collinach (jezeli dobrze sie orientuje); potrzebuje porady konkretnej od kogos kto ma/gral w dana gre (wlacznie z jej czescia) i wie za ona posiada taka funkcje...
... np. czy moze ktos potwierdzic ze NFS HP i HP2 maja ta funkcje? bo ktos napisal mi na forum ze obie maja a gdzuie indziej slyszalem ze NFSIII ma ale HotPursuit2 nie ma! jak to jest...? Nie moge kupic gry i sprawdzic, sprzedawca g.... wie a na opakowaniu nie pisze...
pomocy!
ovca
... np. czy moze ktos potwierdzic ze NFS HP i HP2 maja ta funkcje? bo ktos napisal mi na forum ze obie maja a gdzuie indziej slyszalem ze NFSIII ma ale HotPursuit2 nie ma! jak to jest...? Nie moge kupic gry i sprawdzic, sprzedawca g.... wie a na opakowaniu nie pisze...
pomocy!
ovca
Colin
toca :P
nfs to raczej high stakes(4). poza tym to polecam rally
Strona 1 / 1