Jakie urządzenie wielofunkcyjne?

Chcę kupić urządzenie wielofunkcyjne z najniższej półki cenowej do 250zł. Oprócz optymalnej do tej ceny jakości zależy mi na dużej wydajności i niskiej cenie tuszy. Z każdej praktycznie firmy można już w tych pieniądzach coś kupić. To będzie moja pierwsza drukarka i nie wiem na co postawić?

Odpowiedzi: 4

Zapewne niewielu forumowiczów posiada ten sprzęt, a jeszcze mniej ten temat przeczyta. [url=http://www.swiatobrazu.pl/index.php?s=14437]Zerknij[/url], a poza tym poszukaj komentarzy w sklepach internetowych, to będzie jakiś wyznacznik.
Bobi
Dodano
07.01.2008 09:36:06
W takim razie może ktoś sie wypowiedzieć na temat drukarki Epson Styllus D92 ?
arcymag
Dodano
06.01.2008 11:14:08
Do zastosowań czysto domowych takie urządzenia sprawdzają się w miarę dobrze. Pod uwagę trzeba również brać gabaryty. W domu posiadam Epsona DX5000. Działa już ponad rok bez większych problemów. Skaner kopiuje w wystarczającej dla mnie jakości, drukarka również ładnie drukuje. Zamienniki można kupić za ~20 zł.
Bobi
Dodano
03.01.2008 09:22:03
najlepiej... żadne, zgodnie z powiedzeniem "że jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego". A tak poważnie nie widziałem jeszcze takiego ustrojstwa wielofunkcyjnego z którego użytkownik byłby zadowolony. Szczególne dużo zastrzeżeń jest z reguły do skanera, a i drukowanie niejednokrotnie nie jest zadowalającej jakości. Niemniej może ktoś się wyskoczy z czymś ciekawym na forum. Ja stawiałbym na odrębne urządzenia choćby ze względu na jakość.
Endrju
Dodano
03.01.2008 08:33:53
arcymag
Dodano:
02.01.2008 13:08:20
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1