Jakie to są składniki ?????

Jeźeli ktoś z szanownych forumowiczów jest na tyle zorientowany w temacie aby udzielić kompetentnej odpowiedzi to bardzo bym prosił o podanie jakie pliki (oraz klucze rejestru) zostały zainstalowane wraz z ostatnimi poprawkami sprawdzającymi legalność systemu windows.
Z góry dzięki za odpowiedzi.

Odpowiedzi: 9

Na komputer Cię był stać.........

Nieźle kombinujesz bracie Polaku.
Ale niestety, kolego szkoda mi czasu na słowne gierki z Tobą (chociaź przyznać trzeba źe są pouczające). Forum to nie miejsce na wymienianie między sobą tego typu korespondencji. Po co inni mają to czytać z wypiekami na twarzy ?
Tobie Rebe, jak zauwaźyłem, ostatnio sprawia niezłą frajdę posługiwanie się stylem pytyjskim (od Pytii, takiej wyroczni).
Ale jak juź pisałem, mam waźniejszy problem do rozwiązania, a czasu i wiedzy mało.
Jak juź się uporam (raczej nie z Twoją pomocą jak widzę) to moźe powrócimy do dalszego uprawiania prozy epistolarnej.
Pozdrawiam.
tomery
Dodano
10.04.2006 23:02:54
Od duserow poczynając:
Co prawda "krasopisarstwo" w googlach występuje, jednak jakoś fakt ten nie przekonuje mnie do tego, iz słowo to nie jest wykwitem nowomowy .
W dodatku łaczenie tegosz zajęcia z zaćmą w czytaniu jest chyba jednak ciut karkołomne.
nie szukasz jelenia, ale kogoś kto juz to przerobił . mhm......., w tkaim razie moze zasugerować sobie pozwolisz by w tej kwestii nie ograniczać isę tylko do cpx czy innych for ,a cała siec przejrzeć. Jest bowiem zdecydowanie bardziej prawdopoobne, źe takie poszukiwania zakończą się sukcesem. Nawet jeźlei wynikiem będzie opis stworzony przez jakiegoś uźytkownika dialektem mandaryńskim się posługującego – wszak nie zastrzegałeś warunków z językami związanych.

Ad rem – nie rozumiem o jakim mieszaniu mowa – widać znowu coś mnie zaćmiło.
1. Migawka to porównanie stnau przed jakiejś operacji – w tym wypadku w rejestrze.
2.WUL dziąła jak eksplorator – okno górne poprawka , okno dolne informacje o plikach ,z korymi jest związana.

W obu wypadkach nie trzeba ręcznie nic zmieniać, edytować, nadpisywać więc .........
W sumie widać wyraźnie, źe zamiast się samodzielnością wykazać ideologię dorabiasz, a wszystko z jednego tylko powodu:
Na komputer Cię był stać.........
Rebe
Dodano
10.04.2006 22:09:39
Z całym szacunkiem, ale Twoje "krasopisarstwo" zaćmiło Ci chyba zdolnośc czytania.
Rebe, ja nie szukam jelenia który odwali za mnie robotę, ale kogoś kto być moźe juź to przerabiał.
Bo widzisz, oprócz tego źe jestem dociekliwy to równieź praktyczny. Po co mam wywaźać drzwi , które być moźe ktoś wcześniej otworzył.
Co do Twojej propozycji – to jestem zbyt duźym amatorem źeby samodzielnie rozwiązywać takie zadania, zresztą boję się mieszać w kompie bo to moźe się źle dla niego skończyć.
Aczkolwiek za wszelkie wskazówki i sugestie i tak Ci dziękuję.
tomery
Dodano
10.04.2006 21:39:26
Na marginesie to ja zapytam jakim to trafem dziwnym z mojej wypowiedzi pierwszą część merytoryczną wyciąłeś,drugą zostawiając ?*
Obie one wskazują wyraźnie na to , źe masz
mozliwość "problem" rozwikłać er ełasnym zakresie.

Teraz do sedna. Jeźeli uwaźasz, źe dociekliwość polega na znalezieniu jelenia, ktory coś za Ciebie zrobi to definicja taka wydaje się być nad wyraz interesująca i z przyjemnością – jako dociekliwością Tobie dorównujący, a lenistwem przerastajacy Cię zdecydowanie – napiszę:
Skorzystaj z tego co sugerowałem poprzednio i ........ opisz w tym topicu wnioski, do jakich doszedłeś, wskazując na to co i gdzie interesująca Cię poprawka wnosi do składników systemu.

PS.
Zawsze lubiłem korzystać z cudzych doświadczeń ..... semantyczno–logicznych.
Rebe
Dodano
10.04.2006 21:23:10
Rebe:

Rejestr moźna jakimiś migawkami sprawdzać, jak ktoś ciekawy.
tyle, źe zapewne nikt za kogoś tego robił nie będzie bo .... na co to komu?

tomery – trochę własnej inwencji, boś najwyraźniej spełniający, ze zdecydowaną przewagą, drugą cześć definicji "złotą myslą" objętych.

Szanowny Rebe :lol:
Twój kwiecisto–potoczysty styl czyta się coraz gorzej. Na szczęście juź się przyzwyczaiłem.
To tak na marginesie.
A teraz do sedna. Moje pytanie nie było adresowane do takich "leniuchów" jak Ty, bez urazy. :lol:
Są jeszcze na tym swiecie bardziej od Ciebie pracowici hobbyści, którzy być moźe zgłębili interesujący mnie temat i są chętni do podzielenia się swoją wiedzą.
A na co mi ta wiedza – no cóź, jestem z natury dociekliwy, tylko brak czasu i ograniczony dostęp do internetu powodują, źe nie mogę mojej dociekliwości zaspokajać.
Pozdrawiam
tomery
Dodano
10.04.2006 21:05:23
Jest taki program, który zwie się WinUpdateList.
Przy jego pomocy mozna sprawdzić, jaka poprawka, ktore pliki zmienia lub jakie dodaje.
Rejestr moźna jakimiś migawkami sprawdzać, jak ktoś ciekawy.
tyle, źe zapewne nikt za kogoś tego robił nie będzie bo .... na co to komu?

tomery – trochę własnej inwencji, boś najwyraźniej spełniający, ze zdecydowaną przewagą, drugą cześć definicji "złotą myslą" objętych.
Rebe
Dodano
10.04.2006 09:15:37
http://support.microsoft.com/?scid=kb;en–us;892130
brtx
Dodano
09.04.2006 22:58:11
Dzięki, wiem o tej poprawce.
No dobra – ale jakie pliki instaluje ta poprawka oraz jakie klucze rejestru ???
Moźe jeszcze ktoś inny dołoźy swoją garść informacji i poda inne informacje dotyczące pytania.

PS
A co z poprawką KB 892130 ????? Co ona instaluje ???
tomery
Dodano
09.04.2006 22:30:50
Łatka numer: KB905474
brtx
Dodano
09.04.2006 21:47:44
tomery
Dodano:
09.04.2006 21:11:56
Komentarzy:
9