Jakie sa predkości łącz na uczelniach?
Witam!
Mam takie błache pytanko :D jakie sa predkosci łącz na uczelniach?
jestem na Akademii Ekonomicznej w Poznaniu i mamy tam cos takiego ze kazdy moze sie wpiac kabelkiem do sieci, nie ukrywam ze chcialem to wykorzystac do poprawienia sobie ratio na paru serwisach torrentowych :D wiem ze moze to i glupi pomysl, ale chcialem sie tez zorientowac jakie oni tam maja lacza, bo niekt na uczelni nie jest wstanie mi na to odp :(
Tylko nie krytykujcie mojego moze i idiotycznego pomyslu :P
Mam takie błache pytanko :D jakie sa predkosci łącz na uczelniach?
jestem na Akademii Ekonomicznej w Poznaniu i mamy tam cos takiego ze kazdy moze sie wpiac kabelkiem do sieci, nie ukrywam ze chcialem to wykorzystac do poprawienia sobie ratio na paru serwisach torrentowych :D wiem ze moze to i glupi pomysl, ale chcialem sie tez zorientowac jakie oni tam maja lacza, bo niekt na uczelni nie jest wstanie mi na to odp :(
Tylko nie krytykujcie mojego moze i idiotycznego pomyslu :P
Odpowiedzi: 4
dzieki, tylko jakby ktos jeszcze z kier ekonomicznych sie wypowiedzial... i chodzi mi o wysylanie glownie.
Dobra:
Światłowód 1 GB, transfer siega 10 MBitów, nagrywarka nie zdązy wypalić jednej płyty, a druga juź jest sciągnięta.
Tak to tylko na Politechnice Ci zrobią.
Oczywiście nie wszędzie tak jest.
Światłowód 1 GB, transfer siega 10 MBitów, nagrywarka nie zdązy wypalić jednej płyty, a druga juź jest sciągnięta.
Tak to tylko na Politechnice Ci zrobią.
Oczywiście nie wszędzie tak jest.
prosilem o brak krytyki... chcialbym tylko wiedziac jakie sa parametry tych lacz... i techniczne mozliwosci... krytyki nie potrzebuje!
On nie jest idiotyczny – on jest głupi.
Dlaczego ?
Bo sieć na uczelni nie słuźy do złodziejstwa.
Dlaczego ?
Bo sieć na uczelni nie słuźy do złodziejstwa.
Strona 1 / 1