jakie pamięci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jutro jadę na giełdę kupic pamięci DDR jakie wybrać
Kingston , Samsung czy Infineon –

Odpowiedzi: 5

ja wkońcu wybrałem infineony ale tylko dlatego źe wtedy gość od którego kupuje
miał tylko dwie takie kostki ale nie jestem z nich tak zadowolony źeby piać z zchwytu niepowiem pracują bez zastrzeźeń
system jest stabilny ale swoimi osiągami nie zachwycają jak będę miał troche kasy wymieniam na coś ostrzejszego :!:
Xior
Dodano
08.01.2004 23:33:11
Kingston schodzi na psy !

lepiej kup Twinmos, poza tym pamięci GEIL są podobno b.dobre
The_judge
Dodano
08.01.2004 23:24:14
aligator:
ja się nie znam, ale z tego zo zdąźyłem poczytać to większość ludzików poleca Kingstona... :wink:

..Tak mówisz. :roll: ..Ja posiadam 2x 256/333 SPECTek i chcąc zmienić na Kingstona 512/333 to zyskłaem tylko na wolnym slocie. :? W testach KINGSTON wypad SŁABIEJ niź SpecTeki. :? Ale tak jak tu gdzieś pisało "to loteria–nie wiadomo co sie trafi". Na pamiątkach Specteka są kości Specteka, a na KINSTONACH kości jakieś tam(znaczek kólka i w jego rogu kwadracika ułoźonego z 9 kropek ...hmmm :? ).Co dziwniejsze obie pamiątki mają takie same czasy opuźniania.W biosie ustawiałem do testów na optymale biosowe ustawienia–wiadomo. Po mojemu to nie trafiłem na ogyginał z prawdziwimi kościami Kinstona. Być moźe przy overclockingu by wypadły lepiej ale podstawy się liczą. A moźe kupić oryginały INFINEONA... :idea: ??/ I co wy na to...? :roll:
petrikko
Dodano
08.01.2004 22:58:27
kingston HyperX
moze Corsairy , ale watpie czy bys kupil , bosa droooogie

Geil – super pamiatki – ale drogie

samsungi zeszly na psy – to jest loteria czy znajdziesz dobre modele

jeszcze moglbym polecic Twinmosy ,ale nie mialem z nimi doczynienia
B3T0N
Dodano
10.05.2003 03:31:27
ja się nie znam, ale z tego zo zdąźyłem poczytać to większość ludzików poleca Kingstona... :wink:
aligator
Dodano
10.05.2003 00:00:23
Xior
Dodano:
09.05.2003 23:40:40
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1