Jakie macie nagrywarki?
Ludzie na jakich nagrywarkach nagrywacie?
Odpowiedzi: 20
A ja mam wypalarę LG 24x/10x/40x Jestem z niej zadowolony, bo nigdy nie potrzebuje płyty na szybko, a ta nagrywara ma duźy bufor (8MB) i wszystkie waźne systemy ochrony danych (i łamania zabezpieczeń:)). Dzięki temu kaźda płytka jest wypalana bez problemów.
oczywiscie LiteON 48/24/48 luxik sprzet, ale troche głosny
LG 12/8/32 – kilka lat i jest spoko 8)
LG 12/8/32 – kilka lat i jest spoko 8)
LG 48x16x48 (2 lata gwarancji) jak by jej pozwolic to by w desce wypaliła :D
u mnie śmiga Asus 40x12x48x i niestety nie jestem z niego zadowolony... :roll:
waźne jednak źe nagrywa...
waźne jednak źe nagrywa...
Ja mam LG 32x10x40.Jestem z niej zadowolony :wink:
U mnie śmiga LG 24x10x40.
Mam Liteona ltr–32123sod ponad roku i jest świetna. Wczoraj znalazłem na jakiejś stronie, źe po wgraniu odpowiedniego firmware'u moźna uzyskać nową nagrywarkę: ltr–40125s. Sprawdziłem i rzeczywiście działa. Ale nie wiem czy nie zrobię z niej znowu 32 bo mimo źe szybsza, to trochę głośniejsza. Coś za coś.
ja mam LG (ponad rok) i Liteona (miesiac) : obie sprawuja sie swietnie – zadna mi nie zepsula ani 1 plytki, wiec jestem zadowolony.
ja mam LG (ponad rok) i Liteona (miesiac) : obie sprawuja sie swietnie – zadna mi nie zepsula ani 1 plytki, wiec jestem zadowolony.
Ja nagrywam na RICOH (dvd–rom)
Ja nagrywam na RICOH (dvd–rom)
No wiec ja kupilem nagryware w czerwcu i wyaplilem na niej bez zarzutu ponad 100 plyt. Cala plyta 700 MB predkoscia 40x nagrywa mi sie okolo trzech i pol minuty. Uzywam Nero 5.5.9.6. Narazie nie narzekam na nia. (I oby tak dalej).
jo...Ja niedawno kupiłem Lg 8400b,czyli 40x12x40x
Niby śmiga bez zarzutów.Mam pytanie do Toudiego?????
W jakim czasie nagrywają się Tobie płyty i jakiej wersji NERO uźywasz??? I właśnie ile płyt juź wypaliłeś i ogólnie co sądzisz o moźliwościach tej nagrywarki!!!!
Pozdrawiam VINCE
Niby śmiga bez zarzutów.Mam pytanie do Toudiego?????
W jakim czasie nagrywają się Tobie płyty i jakiej wersji NERO uźywasz??? I właśnie ile płyt juź wypaliłeś i ogólnie co sądzisz o moźliwościach tej nagrywarki!!!!
Pozdrawiam VINCE
a f moim kompie mam TDK Cyclone 16x10x40
TDK rulez :!:
TDK rulez :!:
ja mam 2 teac'i (z czego jeden na SCSI)
pozdrrofki
pozdrrofki
Co do nagrywarek to zajechalem niedawno LGx12
Co do nagrywarek to zajechalem niedawno LGx12
Ja nie mam (nagrywarki) :(