Jakie macie nagrywarki?
Ludzie na jakich nagrywarkach nagrywacie?
Odpowiedzi: 20
a ja tam zatko se wypalam płytki
Ech to wychodzi, ze mam dziadka Acer 8x4x32 :–(
ale przy mojej malej produkcji archiwow to wystarcza :–)
Pozdrawiam,
ale przy mojej malej produkcji archiwow to wystarcza :–)
Pozdrawiam,
a ja nie mam ale czas to zmienić
mefisto_k:ja tam ma ngry ware lg jest wypas
Rzeczywiście mefisto argument nie do przebicia :wink:
Ja mam nagrywarkę philipsa ma 2 lata (4x4x24) wypaliła bardzoooo duźo płytek nie miałem z nią źadnych problemów, tylko ta prędkość troche mi nie odpowiada :)
A ja od czterech miesięcy jestem szczęśliwym ( jak narazie ) :wink: posiadaczem LG Gce–8481 48x24x48 .
I jestem zadowolony .
I jestem zadowolony .
Jeszcze niedawno miałem LG 48x/24x/48x ale coś mi sie w niej zrombało i oddałem do serwisu (była jeszcze na gwarancji) i wymienili mi na nową LG
GCE–8520B 52x/24x/52x z 2–letnią gwarancją oczywiście nie miałem źadnych przeciwskazań :lol:
GCE–8520B 52x/24x/52x z 2–letnią gwarancją oczywiście nie miałem źadnych przeciwskazań :lol:
Ja mam Lite–On :wink:
teź tą mam jest wypasista
TDK CYCLONE 32x/10x/40x
Dobra.
Dobra.
ja tam ma ngry ware lg jest wypas
Zgadza sę, ale popatrz sobie na ceny np. TEAC vs LG, co byś w takim wypadku kupił? (nie mając kasy). Jasne źe LG lub LITE–ON–a.
Koniec z czerwonym sorki!
Koniec z czerwonym sorki!
Teac to jest klasa a źe się sypnął zdarza się najlepszemu..!!
a zwłąszcza napędy CD chodź bardzo długo znam 4 i sześcioletnie napędy cd i nadal czytaja porysowane płyty a o niektórych inych modelach zwłąszcza cd szkoda wspominać.
Pozdrawiam..!!
a zwłąszcza napędy CD chodź bardzo długo znam 4 i sześcioletnie napędy cd i nadal czytaja porysowane płyty a o niektórych inych modelach zwłąszcza cd szkoda wspominać.
Pozdrawiam..!!
domin_g:Jak dla mnie to TEAC buczy i wysypała sie po miesiącu pracy
miała prawo, nawet najlepszy sprzęt moźe się zepsuć po kilku dniach. Tylko niestety nie miałeś okazji sprawdzić jak działałby drugi teac.
Jak dla mnie to TEAC buczy i wysypała sie po miesiącu pracy. Nie chciałem tego samego modelu i wybrałem LG 48x16x48x z gwarancją na 2 lata. Jest to duzy plus bo przy moim uzytkowaniu zadna nagrywarka nie przezyje 2 lat a jak padnie to bedzie nowa i szybsza (jak padnie to moich juz pewnie nie bedą produkowac) za free.
BTW Dwie juz wymiekły :wink: (teac i lite–on)
BTW Dwie juz wymiekły :wink: (teac i lite–on)
domin_g:Statystyki nie kłamią :shock: LG jest najlepsza :D
Duźo ludzi ma LG(szczególnie dlatego, źe jest chyba najtańszy), a źe ktoś ma taką nagrywarkę to na nią głosował, niestety osoby te w większości przypadków nie miały okazji korzystania z innych nagrywarek. Więc nie mając punktu odniesienia głosowały na to co znają. Owszem LG działają spoko, ale jak się przesiądziez na np teaca, to zrozumiesz źe popełniłeś błąd w ocenie. Dlatego wynik jest taki jaki jest.
Statystyki nie kłamią :shock: LG jest najlepsza :D
koras plizzzz nie pisz więcej na czerwono, normalnie asz oczy bolą jak się na taki tekst spojźy.
Ludzie nie znacie sie na nagrywarkoch, najlepsze nagrywarki to: RICOH i LITE–ON, sam mam LITE–ON–a 48125S (48/12/48 ) i RICOH–a MP5125A DVD+RW/RW (nagrywarka DVD), i ciesze sie jak CHOLERA !!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ja mam ponad pół roku LG GCE–8400B 40x12x40x i wszystko pali aź miło,jak narazie odpukac...zero problema POLECAM !!
A ja mam wypalarę LG 24x/10x/40x Jestem z niej zadowolony, bo nigdy nie potrzebuje płyty na szybko, a ta nagrywara ma duźy bufor (8MB) i wszystkie waźne systemy ochrony danych (i łamania zabezpieczeń:)). Dzięki temu kaźda płytka jest wypalana bez problemów.