Jakie kodeki ?

Witam bardzo bym prosil o pomoc w kodekach wgralem na chwile obecna pare ladnych zbiorow kodekow a pomimo to wraz nie ktorych filmow i filmikow nie moge wogole obejzec bardzo bym prosil o jakis link z jakims zestawem kodekow czy moze nazwe jakiego packu bardzo bym prosil z gory dziekuje czekam na pomoc

Odpowiedzi: 12

www.google.pl

Warto uźywać, tak samo jak wyszukiwarki forumowej, a potem zadawać pytania na forum. I nie chocdzi tu o to źe nie chcemy odpowiadać na pytania, wręcz przeciwnie, ale odpowiadanie na setne błache pytanie nie naleźy do rzeczy przyjemnych.
spiderko
Dodano
31.01.2006 00:45:09
radze zaczas sie interesowac tym jak dzialaja google....
Codecs All i one 6.0.20 http://www.computerworld.pl/ftp/4464/Codec%20Pack%20All%20in%201%20v6.0.2.0.html[/url]
biciq
Dodano
30.01.2006 23:32:23
Witam ! bardzo chcialbym ci podziekowac za odp.Zrobie jak mowisz tylko bardzo bym cie prosil czy nie mogl bys mi podac jakiejs str. linku do tego bym mogl zainstalowac te Codec All in 1 wersji 1.0.20.Bardzo bym cie prosil.Z gory dziekuje.
portobordo86
Dodano
30.01.2006 17:38:30
za duzo wgrales i teraz to sie gryzie...
odinstaluj wyszystko i zainstaluj to co miales ale po za nimo codec packiem....jak nie to sprobuj Codec All in 1 ale wersji 1.0.20 bo te wyzsze zauwazylem na swoim sprzecie ze maja problemy z dzialaniem...
biciq
Dodano
30.01.2006 03:23:33
Witajcie ponownie mam problem z otwarciem pewnego filmu a dokladnie mowiac jest to jeden z odcinkow serialu pt."Zagubieni takiego z 2 sezonu" sciagnelem z neta 11 odcinkow i wszystko smigalo i wszystkie z kncowka avi ale teraz sciagnelem 12 odcinek i niechce mi dzialac pewien program pt. AVIcodec mowi ze brakuje jakiegos codeca pt.MS UYVY Niewiem co mam zrobic by dzialalo tak mi zalezy mam wgrane K–Lite codec Pack,Real Alternative i nawet wgrale teraz nimo Codec Pack ale nic nie pomaga niewiem co mam juz zrobo odpiscie prosze
portobordo86
Dodano
29.01.2006 23:21:02
Ucho:
Dziwne, ze akurat z *.wmv masz problemy. Windows Media Player powinien je odtwarzać bez źadnego problemu. Zobacz czy odtworzysz z bezpośrednio z WMP.

mialem to tez...niestety,
takie cos sie dzieje jak zainstalujesz za duzo kodekow albo paczek ktore usowaja za duzo pozniej przy uninstallu. Reinstalowalem WMP i guzik :)
nawet fizycznie podmienilem mu biblioteki..i nic :)
reinstall pomogl :)
biciq
Dodano
24.01.2006 03:04:55
witam
ja proponuje ffd show i direct show pack
ja mam własnie to i jeszcze sie niespotkałem zeby mi jakis filn niechulał
wg mnie to lekarstwo na wszystkie niechodzace filmy
Tylko tzreba pamiętac zeby podczas instalacji wszystko pozaznaczac bo standardowa instalacje ma kilka formatów odznaczonych
pozdrawiam
diablo.1.
Dodano
20.01.2006 21:04:03
Dziwne, ze akurat z *.wmv masz problemy. Windows Media Player powinien je odtwarzać bez źadnego problemu. Zobacz czy odtworzysz z bezpośrednio z WMP.
Ucho
Dodano
18.01.2006 17:42:26
Dzieki za linki przydaly sie i co wazne pomogly.Tylko jeszcze sie zapytam mma problemy z otworzeniem sie plikow w formacie wmv.Z tymi to niemam pomyslu co zrobic niewiesz moze jaki do tego kodek znalesc a kurcze tak sie dziej ze duza ilosc plikow jest wlasnie zakodowana w tym formacie.Jak wiesz moze jaki i wogole to wdzieczny bym ci byl.Podrawiam !
portobordo86
Dodano
18.01.2006 17:17:13
wojtt
Dodano
18.01.2006 16:17:50
Super dzieki za odp. A powiec nie masz moze jakiego linku skad je sciagnac ???. A jesli chodzi o filmy to np.Serenity.tc–asteroids.(zav.rmvb) czy Kill.Bill.2.eMu.(rmvb) gdzie np p[rogram pt.AVICodec mowi ze sa to codeki Real Video 9 a w rozszerzeniu pisze przeciez "rmvb" Bardzo bym cie prosil o jakas rade no i moze o str. z ktorej by to sciagnac
portobordo86
Dodano
18.01.2006 16:07:51
Co to za filmy, w jakim formacie? Za duźo kodeków to te z nie dobrze bo mogą sie "gryźć". Spróbuj k–lite codek full + real alternative – u mnie chodzi wszystko, łacznie z rmvb i mp4
wojtt
Dodano
18.01.2006 15:30:06
portobordo86
Dodano:
18.01.2006 15:14:22
Komentarzy:
12
Strona 1 / 1