jakie głośniki ?
Witam, mam problem niewiem jakie wybrac głosniki 5.1 :) z tej listy
http://allegro.pl/showcat.php?id=4403&hide_categories_form=0&state=0&view=gtext&order=t&listing=1&listing_sel=2&listing_interval=7&price_from=100&price_to=200&change_view=Poka%C5%BC
myśle nad Creative 5.1 bo są ponoc naprawde bardzo dobre, czysty bass, a miare głośno dają i nadają sie w sam raz do PC :)
a jakie są wasze typy, jakie byście polecili ?:)
http://allegro.pl/showcat.php?id=4403&hide_categories_form=0&state=0&view=gtext&order=t&listing=1&listing_sel=2&listing_interval=7&price_from=100&price_to=200&change_view=Poka%C5%BC
myśle nad Creative 5.1 bo są ponoc naprawde bardzo dobre, czysty bass, a miare głośno dają i nadają sie w sam raz do PC :)
a jakie są wasze typy, jakie byście polecili ?:)
Odpowiedzi: 13
devil63:Roadstar 5.1 za cenę 280zł
Gratuluje twojego wyboru, ale ja bym takiego wynalazku nawet za darmo nie wziol. Chyba nawet najtanszy zestaw Creative 5.1 przebija jakoscia dzwieku i wykonanian to twoje cudo :mrgreen:
devil63:A ja kupiłem microwierze Roadstar 5.1 ma 4 głosniki 40W.i subufer..Mieści sie to wszędzie ma sys.surrand radio oraz CD.Gra bajecznie dzięki funkcji Super Bass.i equalizerowi i to wszystko za cenę 280zł.miałem głosniki Creative 5.1 Inspire P5800 są super ale wierz mi rozwiązanie z wierzą jest o niebo lepsze [dzwięk moźlowości]... (creative podpiełem do kina DVD).POLECAM...!!!!!!!!!!!!!!!!
zauwazyłes z on juz dokonał wyboru. Mógłbyś nie odkopywac rozwiazanych tematów jesli nei masz nic ciekawego do powiedzenia. Jak narazie z moich obserwacji 90% twoich postów to czyste bzdury
A ja kupiłem microwierze Roadstar 5.1 ma 4 głosniki 40W.i subufer..Mieści sie to wszędzie ma sys.surrand radio oraz CD.Gra bajecznie dzięki funkcji Super Bass.i equalizerowi i to wszystko za cenę 280zł.miałem głosniki Creative 5.1 Inspire P5800 są super ale wierz mi rozwiązanie z wierzą jest o niebo lepsze [dzwięk moźlowości]... (creative podpiełem do kina DVD).POLECAM...!!!!!!!!!!!!!!!!
hehe no tak, ale jak na ten głosnik mał to jest kozak bass
pazdzioch–wawa:bass jest czysty i bardzo duzy i głeboki :)
To zpaewniam Cię, źe nie slyszałeś prawdziwego basu. Tak BTW to nie samym basem człowiek źyje.
P.S: Miałem okazje posłuchać tego. ;)
Kupiłem Creative SBS 560 5.1m za 150 zł, wiec mało nówki gwarancja itp, mam mały pokój i mi w zupełnosci starczają, bass jest czysty i bardzo duzy i głeboki :) w drewnianej skrzyni :) i mam narazie podłaczone diwe satelity, poniewaź mam złą karte i musze kupic przejsciówke aby 3 kable wchodziły w jedną wtyczke :)
adik154:http://allegro.pl/show_item.php?item=72833725
osobiscie wam polecam ten zestaw. Gra bardzo ładnie.
Ja natomiast nie polecam tego zestawu, dlatego źe głośniki są bardzo ale to bardzo brzydkie.
Juź lepiej wybierz Creative Inspire 5.1, moźe nie mają lepiej grającej tuby jak te Logitechy ale za to się jakoś prezentują na półce.
http://allegro.pl/show_item.php?item=72833725
Teraz kaźdy woofer jest drewniany.
Jemu bardziej chodziło o brzmienie zestawu. I ma racje, coś sie z tego wydobywa, ale nie jest to muzyka.
Subwoofer moźe i gra, ale pozostawia wiele do źyczenia.
Jemu bardziej chodziło o brzmienie zestawu. I ma racje, coś sie z tego wydobywa, ale nie jest to muzyka.
Subwoofer moźe i gra, ale pozostawia wiele do źyczenia.
w creatiwach subufery są drewniane :)
xxx:Plastyk nie moze dobrze grać...
Ze niby co jest plastykowe ? Subwoofery w tych Creativach ??? :lol:
ponoc naprawde bardzo dobre, czysty bass, a miare głośno dają
Bzdury. Plastyk nie moze dobrze grać...
Albo zainwestuj w prawdziwe kino (ponad 1 tys pln), albo..zloz sam lub kup jakies przyzwoite stereo (chocby podlogowce).
Jakbys troszke dolozyl to polecam cos takiego Creative 5.1 Inspire P5800
Ale jesli 200zł to max to chyba jedynym sensownym zakupem bedzie Creative 5.1 SBS560
Ale jesli 200zł to max to chyba jedynym sensownym zakupem bedzie Creative 5.1 SBS560
Strona 1 / 1