jakie gg ?
ktora wersja gadu gadu jest najstabilniejsza, jaka polecacie i dlaczego?
Odpowiedzi: 12
fidelio:A jezeli uwaźasz ze ten pomaranczowy bijący w oczy kolor GG jest ładny.. Hmmm Ale masz gust.... :lol:
Dźizys – wystarcz zmienić na wygląd 3D i juź ma ładne kolorki stonowane.
Wiesz, w kwestiach koloru i estetyki to pewnie kaźdy ma inne zdanie... a o gustach się niedyskutuje :wink:
Mi sie tam kolorki gg podobają a tlen dopiero po zmianie skinów jakoś wygląda
Hmm, ale ten pomarańczowy kolor moźesz sobie zmienić.
Zygo, GG wcale ładniej nie wygląda. :!: Tlen ma o wiel lepsze i bardziej estetyczne skórki. :) A jezeli uwaźasz ze ten pomaranczowy bijący w oczy kolor GG jest ładny.. Hmmm Ale masz gust.... :lol:
Ja polecam GG 6.0, choć wnerwiają juź powoli te awarie ich serwerów...
GG ładniej wygląda :wink: :lol:
GG czesto pada. Poza tym nie ma obsługi pluginów i i innych ciekawych dodatków. Ja polecam tlena. To najlepszy obecnie polski komunikator. :) I co najwaźniejsze bardzo stabilny. :!:
JA tam nie mam nic do zarzucenia GG 6.0. Mnie chodzi stabilnie, działa w większości wypadków opcja prześlij plik, DZIAŁA PowerGG w wersji 1.6.2 + wtyczki. Czego chcieć więcej od komunikatora internetowego.
ale gg czesto pada wiec ja polecam tlena :)
Uźywałem 5.0.3 ale po tych wszystkich problemach z gg servery itd zmieniłem na 6 i jak narazie jestem zadowolony i moge polecić :wink:
a ja tak,np.embionetki nie działały .. , ale przytocze wypowiedz internauty (Guest 25) zamieszczoną pod programem w www.dobreprogramy.pl : ,,gdybym mial uzyć niewulgarnych slów to nic bym nie napisał.Ale napisze by ludzie mieli swiadomość co instalują.Na początek powiem tak: ostatnia najstabilniejsza wersja gg to wersja 5.0.5. W szóstce niby są nowości ale tak naprawde to tylko kosmetyczne sprawy.Uwaźam,źe wersja 6 mogłaby być dobra dla Twórcy GG, chyba przygotowali ją z pośpiechem i przez co jest wiele błędów.Absolutnie źle działa GG6 z najnowszym Power GG :( .Czekamy na kolejne łatki...'' . O jakich on blędach pisze i czy to prawda??. Juź sam nie wiem czy warto ją instalować? .Prosze o opinie posiadaczy GG6 .Pozdrawiam:).
hmm nigdy nie miałem problemów ze "stabilnością" gg.
instaluj najnowszą wersję dostępną na stronie Gadu Gadu i juź ;)
instaluj najnowszą wersję dostępną na stronie Gadu Gadu i juź ;)
Strona 1 / 1