jakie crpg najlepsze?

Jakie są najlepsze według was gry crpg? :?: Jestem miłośnikeim gier akcji tpp, fpp itp. :) Zamierzam spróbowac zagrac w crpga. Która gra według was jest najlepsza? :?:

Odpowiedzi: 8

Ja się ostatnio wkurzyłem na Fallouta 2... Gram w polską wersję z patchem 1.02d, więc juź nie powinno być takich bugów... Nie mogę skończyć misji kluczowej dla Modoc i Zaginionej Farmy (powiązane są), poniewaź mój debilny gościu nie moźe się pokapować, źe w trumnie w The Den (Nora) leźy Karl... Czego w angielskiej wersji nie było nawet bez spatchowania :!: Na pewno wszystko dobrze robię... Teraz przepadnie mi parę tysięcy cennych XPeków... :cry:
Pawek
Dodano
08.03.2004 08:35:38
I koniecznie oba fallouty. Tego nie moźna poprostu pominąć.
SLAY3R
Dodano
08.03.2004 02:02:20
Dzięki za linka i za rady. Myslę, ze spróbuje tego Morrowinda i Baldury oraz Planscape Torment. :)
fidelio
Dodano
08.03.2004 00:49:31
Tu są dema :

http://www.cdprojekt.info/download.asp?action=ShowList&type=Demo

A Morrowind,dosyć ciekawy ale teź jakoś mnie nie przekonał.
Jeźeli podejdą ci Baldury,to w podobnym klimacie Icewind Dale 1 i 2 + dodatki.
MarcinX
Dodano
07.03.2004 11:44:06
Ja polecam dokładnie tak samo jak MarcinX...

Co do Morrowinda – grałem, ale szybko mi się znudziło. Nie mówię, źe słaby – jednak jest to gra dla wytrwałych.

Nie słyszałem nigdy o demkach tych gier... Tymbardziej w polskiej wersji językowej. Jedyne demko (jeśli chodzi o te gry :wink: ) jakie kiedykolwiek widziałem to BG1 – ale to był bardziej filmik o grze niź moźna było pograć

POZDRAWIAM, Pawek.
Pawek
Dodano
07.03.2004 10:43:21
Mam dwa pytania. :!:
Co myślicie o Elder Scrolls 3 Morrowind?? :?:
Pytanue drugie, to skąd mogę sciagnaąc demkaNeverwinter Nights o raz Baldur's Gate 2? :?:
fidelio
Dodano
07.03.2004 03:55:15
To co w powyźszych postach + planscape torment (nie ma to jak obudzić się bez pamięci w sigiliańskiej kostnicy :mrgreen: )
SLAY3R
Dodano
07.03.2004 02:51:46
no wiec stary ja ci powiem moje zdanie
1. Neverwinter Nights + dodatek (szkoda ze nie ma poziomuf epikalnych)
2. Świątynia Pierwotnego Zła ( w to nie gralem ale screeny fakt ze gra sie opiera na najnowszych zasadach D&D (nie Ad&d) to mniam mniam konsek)
3. Baldurki obie czesci z dodatkami cacus no ale sie nuudzi w moim przypadku nuda przyszla po jakichs 2 przejsciach pierwszej czesci i po jakichs 13 przejsciach drugiej czesci ........ fenomenalna gra czlowieku dawaj w cRPG'i
Życze Miłej zabway w świeci magi i miecza :d

Pozdrowienia
pIEKAr
Dodano
07.03.2004 00:00:44
fidelio
Dodano:
06.03.2004 20:29:01
Komentarzy:
8
Strona 1 / 1