Jakich programow uzywacie, aby utzymac system w dobrym...
stanie? Chodzi oczywiscie o system windows . Moze polecicie cos dobrego :)
Ja polecam
:arrow: Ad–aware SE Personal 1.05
:arrow: Spybot Search & Destroy
:arrow: oraz Outpost firewall
O mozecie sie takze pochwalic jaki system uzywaliscie najdluzej :–) Moj kolega ma win milenium juz prawie 3 lata, ale nie uzywa internetu. Mi udalo sie najdluzej utrzymac system Win XP 5 miesiecy ;–) moze to nie najlepsze osiagniecie ,ale jak dla mnie to bylo dosyc dlugo ;–) teraz mam sp2 mysle ze bedzie tylko lepiej ;]
Ps
Pingwinow nie bierzcie pod uwage :P
Ja polecam
O mozecie sie takze pochwalic jaki system uzywaliscie najdluzej :–) Moj kolega ma win milenium juz prawie 3 lata, ale nie uzywa internetu. Mi udalo sie najdluzej utrzymac system Win XP 5 miesiecy ;–) moze to nie najlepsze osiagniecie ,ale jak dla mnie to bylo dosyc dlugo ;–) teraz mam sp2 mysle ze bedzie tylko lepiej ;]
Ps
Pingwinow nie bierzcie pod uwage :P
Odpowiedzi: 11
Rebe:gieras:patrz no,.... mi tez tak cos swita, wiec albo byl, albo cos z nami nie tak :PGagman:Był juź taki temat o ile mnie pamięć nie myli...
Jedno nie wyklucza drugiego :mrgreen:
Racja Rebe, racja. Gdyby się jednak okazało, źe to po przecinku to prawda, to i tak nic w porównaniu
:mrgreen:z tym co EL NINO:...*** ze mnie...
Win XP ponad 12 mc–y...3–ch uzytkownikow staly dotep do sieci i od ponad roku bez formata progrmy : zadnego antywira (scanery online tylko) Ad_Aware 1,05 i zdrowy rozsadek to wszystko a system bedzie chodzil.
P.S. poprawnie skonfigurowany system a nie tylko zainstalowany 8)
P.S. poprawnie skonfigurowany system a nie tylko zainstalowany 8)
moje moto juz zimuje tazke nie tym razem EL. Nici z twojego planu ty .... :wink:EL NINO:
P.S. gieras, zbieraj kase na nowe oponki :mrgreen: .
A co do dupy, to z adminem sie klucic nie wypada :P :wink:
Z funkcjonariuszami gminy sie nie umawiam :P :P .Rebe:czy .....kryptoreklama ? :mrgreen:
EL NINO:...*** ze mnie...
Tak się zastanawiam czy to skarga na losu perfidność, czy .....kryptoreklama ? :mrgreen:
Nie mam :RzEmIeN:Ja polecam
– W98 ktorego uzywam ma date instalacji 14.11.2003 17:42.
No a ten znienawidzony przez oszolomow Norton antywir u mnie ma date aktualizacji 28.07.2004, ostatnie skanowanie bylo 112 dni temu, ale jak to zwykle ze mna bywa – *** ze mnie a nie uzytkownik :cry: .
Nie mam :RzEmIeN:Ja polecam
– W98 ktorego uzywam ma date instalacji 14.11.2003 17:42.
No a ten znienawidzony przez oszolomow Norton antywir u mnie ma date aktualizacji 28.07.2004, ostatnie skanowanie bylo 112 dni temu, ale jak to zwykle ze mna bywa – *** ze mnie a nie uzytkownik :cry: .
Ty tam sie swoim logiem lepiej zajmij, bo cos masz z kompem nie tak a nie nam tu dogadujesz :wink: :PRebe:gieras:patrz no,.... mi tez tak cos swita, wiec albo byl, albo cos z nami nie tak :PGagman:Był juź taki temat o ile mnie pamięć nie myli...
gieras:patrz no,.... mi tez tak cos swita, wiec albo byl, albo cos z nami nie tak :PGagman:Był juź taki temat o ile mnie pamięć nie myli...
patrz no,.... mi tez tak cos swita, wiec albo byl, albo cos z nami nie tak :PGagman:Był juź taki temat o ile mnie pamięć nie myli...
Był juź taki temat o ile mnie pamięć nie myli...
Strona 1 / 1