Jaki UPS do zasilacza REVOLTEC BEQUIET 500W

Witam 1. Mam pytanie, jaki powinienem kupić UPS do komputera z zasilaczem REVOLTEC BEQUIET 500W? Mam LESTAR'a MD-625E ale nie radzi sobie w ogóle. Po odłączeniu zasilania komputer od razu się wyłącza. Zasilacz ładowałem zgodnie z instrukcją, jest w stanie podtrzymać tylko monitor jak jest odłączony komputer 2. Czy w ogóle potrzebny mi taki super zsilacz REVOLTEC BEQUIET 500W?? Dziękuję i pozdrawiam Marcin

Odpowiedzi: 2

hehe takie pytania powinneś zadać przed zakupem raczej :lol: z http://www.apollo.pl/store/show_detail/28/23737 Moc Wyjścio Wa rzeczywista 375 W Czas podtrzymania do 15 min. wiec się nie dziwie pozatym to nie służy raczej do podtrzymywania komputera godziny tylko po to żeby gdy braknie zasilania mieć czas aby zakończyć pracę, można też włączyć hibernacje w windowsie wtedy wszystko powinno zapisać się na hdd, to troszku bierze miejsca na dysku
Small Mike
Dodano
02.02.2008 20:43:41
Ten ups to nowy jest czy nie bardzo? Prawdopodobnie jest za słaby by udźwignąć twój komputer i monitor dlatego się wyłącza. Musisz wymienić go na model o większej mocy. A czy 500W zasilacz jest ci potrzebny to zależy od konfiguracji komputera. Napisz z czego składa się twój komputer.
SLAY3R
Dodano
02.02.2008 03:52:03
martinek
Dodano:
01.02.2008 19:05:46
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1