Jaki tuner TV?

Witam, jaki polecanie wewnętrzny tuner telewizyjny? Słyszałem, źe ponoć Leadtek WinFast TV2000 Expert jest obecnie najlepszy, jakie macie zdanie w tym temacie?

Odpowiedzi: 4

ja mam kworlda mpeg tv station , nie narzekam lecz o dziwo z plyty nie chca stery wejsc :| trzeba je skopjowac na dysk i wtedy z dysku instalowac a plytka czysciutka bez rys i orginalna O_o
Przemeksik
Dodano
25.06.2005 19:00:13
Zdecydowanie Leadtek WinFast TV2000 XP Expert. Stosunek ceny do jakosci i mozliwosci jest naprawde doskonaly. Chodzi bezproblemowo pod xp. Swietnie zgrywa obraz i dzwiek.
mrsit
Dodano
25.06.2005 12:38:49
Gdzies wyczytalem ze co 10 karta dobrze dziala. Ja mam PixelView i na orginalnych srerownikach (najnowszysch i etc.) XP mi sie podnosi z 2 razy i juz nie wstaje czasami nawet 1 raz nie wstanie :[ Niestety chyba przez ta karte mialem problemy z kompem (czeste restarty itp) wyjolem z 3 h temu i nawrazie nic. Jesli bylo to przez ta karte to sprzedaje ja moze u kogos innego bedzie lepiej chodzila :[ Mowiac prosto bardzo sie zawiodlem na kartach TV, u kumpli widzialem slaba jakosc nie to co na normalnym telewizorku. Co prawda Canal+ itp mozna sobie rozkodowac, ale jest to nie oplacalne ..
Ukey
Dodano
24.06.2005 23:02:38
Miałem dawno temu tuner sprzedałem.
A napewno najleprzy jest taski co:
z wymianą firmwareu nie ma problemu, satelitkę cyfrową potrafi wyświetlać/odbierać (jak kto woli), od razu w locie koduje do EMPEG 2/4, ma pilotkę (i nie o czapce lotniczej mowa), ma funkcję podglądu kilku programów na raz i współgra w 100% z twoią kartą graficzną i innymi bebechami.

ps. będę śledził temat bo teź chcę zakupić takie cacucho ale nie mam czasu na bieganie po sklepikach słuchania (mdławych wupowiedzi, mimo woli) sprzedawców.
Pan i pastuch
Dodano
23.06.2005 22:17:17
fije
Dodano:
23.06.2005 16:07:29
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1