Jaki router do DSL4000
Mam pytanie jaki router polecicie do DSL4000? Dośc pilne
pozdr :D
pozdr :D
Odpowiedzi: 3
Router ethernetowy, wystrzegaj sie d–linkow.
polecam micronet, chyba troszke drozsze niz przcietnie, ale solidne.
polecam micronet, chyba troszke drozsze niz przcietnie, ale solidne.
To znaczy tak. Sieć juź istnieje, wcześniej wszystko działało wcześniej na modemie sdi potem switch i komputer na Win98 z usdostępnieniem internetu na pozostałe. A dziś przyszli panowie z TPSA i w ramach promocji wstawili DSL4000, zostawili kartkę a na niej 4 zewnętrzne IP. Sprawa stała się jasna, źe potrzebny jest router lub 2–ga karta sieciowa w kompie co udostępnia net. Pytanie tylko jaki. Tego linka co podałes przeczytałem juź duźo wcześniej. Chodzi mi poprostu o opinię, których się wystrzegać, itp. Co do linuxa to raczej odpada.
http://www.internetdsl.pl/pages/technologia.php
se poczytaj. wynika z tego ze wystarczy "zwykly" router ethernetowy. bedziesz robil siec? od razu szukaj czegos z kontrola pasma.
ja polecam do tego wykorzystac linux. ale to tylko moje prywatne zdanie. na polu sprzetowych routerow tez jest w czym wybierac.
se poczytaj. wynika z tego ze wystarczy "zwykly" router ethernetowy. bedziesz robil siec? od razu szukaj czegos z kontrola pasma.
ja polecam do tego wykorzystac linux. ale to tylko moje prywatne zdanie. na polu sprzetowych routerow tez jest w czym wybierac.
Strona 1 / 1