Jaki program?
Witam.Mam 2 kompy polaczone sieciowo.na jednym i drugim jest net.pierwszy komp udostepnia drugiemu,Chcialby m sie dowiedziec czy jest jakis program, dzieki ktoremu bede wiedzial jakie strony www byly odwiedzane z drugiego kompa.na kompach sa windy XP HE,PROF SP2.pozdrawiam
Odpowiedzi: 11
kolo, zaiste dziwna to logika. Brat to juz nie czlowiek i jego mozna podgladac ? On nie ma prawa do prywatosci ?kolo:Wiem ze to nieladnie podgladac tylko ze drugi komp jest brata
Nie draz tego tematu dalej, abym Ci nie napisal kim dla mnie jest podgladacz.
baa! da się :)
EL NINO:Nawet jesli bedzie sie zgadzalo wszystko, lacznie z numerem butow, nie wejdziesz. Przynajmniej do mnie :P .
Czyźbyś załączył "Odmowa logowania z sieci" ? ;)
Wiem ze to nieladnie podgladac tylko ze drugi komp jest brata.ma ustawione,ze kasuje po wylaczeniu pli cookes,temp internet.dlatego potrzebowalbym jakis program.niestety nie moge sprawdzic tak jak to opisywal Wagonik.Wiec moze ktos wie jakim programem moglbym to sprawdzac?pozdrawiam
EL NINO:*** tam, a nie "tez sie da" :P .WaGonik:teź się da
"teź się da" – chodziło o to źe : moźna zablokować tak źe ALL będzie się zgadzało i się nie wejdzie i dlatego napisałem źe teź się da ;)
..hihi
*** tam, a nie "tez sie da" :P .WaGonik:teź się da
EL NINO:Nawet jesli bedzie sie zgadzalo wszystko, lacznie z numerem butow, nie wejdziesz. Przynajmniej do mnie :P .
teź się da, a logowanie na nr butów to by było całkiem przyzwoite :D nieprwdaź..
Nawet jesli bedzie sie zgadzalo wszystko, lacznie z numerem butow, nie wejdziesz. Przynajmniej do mnie :P .
EL NINO:kolo, sa programy, ale podgladanie jest co najmniej nie eleganckie.
WaGonik, zapewniam Cie ze nie wejdziesz do kazdego.
tak zgadza się login i haslo musza sie zgadzać i tylko na koncie z uprawnieniami administratora.
kolo, sa programy, ale podgladanie jest co najmniej nie eleganckie.
moźna, poprzez konto admina jak sie zgadzaja hasla to mozesz dostac sie na dysk drugiego kompa
start>uruchom> wklep
\\nazwa lubip kompa\c$ ,enter i masz wszystkie pliki
start>uruchom> wklep
\\nazwa lubip kompa\c$ ,enter i masz wszystkie pliki
Strona 1 / 1