Jaki program?
jak uwazacie, ktory program jest najlepszy do odtwarzania muzyki na kompie ja osobiscie uzywam winampa
Odpowiedzi: 19
Ad@ś ma rację Foobar i jeszcze raz Foobar .Winamp jest naszpikowany bajerami,nic poza tym.Winampem słucham jedynie radia internetowego.Jakości dźwięku nie da się porównać.
Wujot:Hejka ! Wiecie źe w WMP jest coś takiego jak efekty SRS ? Pewnie głupie pytanie bo kaźdy wie, ale nie wiem dlaczego nikt nie wymieni fajnej opcji WMP SRS. Jest zła ? U mnie dźwięk kolumienek ( 2.0 ) z SRS jest nie do poznania. :lol:
Owszem wiemy i to teź jest kolejny atut
Hejka ! Wiecie źe w WMP jest coś takiego jak efekty SRS ? Pewnie głupie pytanie bo kaźdy wie, ale nie wiem dlaczego nikt nie wymieni fajnej opcji WMP SRS. Jest zła ? U mnie dźwięk kolumienek ( 2.0 ) z SRS jest nie do poznania. :lol:
Największą zaletą foobar'a jest jakość dźwięku uzyskana dzięki modułowi wewnętrznego przetwarzania danych na 32 bitach z konwersją na sygnał wyjściowy o wartości 16 lub 24 bitów. foobar2000 pozwala na wznowienie odtwarzania utworu w miejscu, gdzie zostało ono przerwane.Podobnie jak Subeditplayer do filmów
Nie wtedy jezeli komus odpowiada stary wyglad i funkcje ! :d A ze sie uzywa starych progsow to nie znaczy wcale ze sie ma kiepskiego kompa....(ten winamp nie zacina przy recznym przesuwaniu piosenki pewnego rozszerzenia)
Jezeli Winamp to najlepiej wersja 5.03. Wersja 2.95 to raczej wtedy tylko gdy masz słabego kompa.
Ale zawsze winamp, a skorek nie potrzebuje to dla dziewczyn 8) :D
Uki:jak uwazacie, ktory program jest najlepszy do odtwarzania muzyki na kompie ja osobiscie uzywam winampa
Zaleźy od Twoich preferencji wszystko. Jeźeli,jak dla niektórych tutaj, wyznacznikiem dobrego odtwarzacza jest źelkowość i cukierkowość jego – winamp. Natomiast jeźeli potrzeba Ci porządnego, stabilnego, sprawnego i lekkiego playerka – foobar2000.
Pozdrawiam.
picer:Najlepszy zawsze bedzie Winamp a tym bardziej stara dobra wersja 2.95 full ! 8)
Lepszy jest 5.03 bo moźna wciepywać wszystkie skórki a to jest wielki atut
Najlepszy zawsze bedzie Winamp a tym bardziej stara dobra wersja 2.95 full ! 8)
Owszem, zgadzam się z przedmócami, ale mnie podoba sie najbardziej media9–tak go sobie ładnie zrobiłem, źe nic w nim nie brakuje oprócz jakości samego odtwarzania. Poza tym przypadł mi do gustu JetAudio– nic wielkiego, ale spoko
O wypasik slay. Pieknie smiga :D. Dzieki!!!
Aleź winamp obsługuje przyciski pause/stop itp z klawiatury. W Winampie options/preferences/global hotkeys zaznaczyć enable i przypisać dla akcji np play odpowiedni przycisk specjalny z kalwiatury.
BTW. Foobar rulez i on teź obsługuje klawisze specjalne.
BTW. Foobar rulez i on teź obsługuje klawisze specjalne.
Bo kupilem klawiaturke MiNt 2225 (http://mint–electronics.com/products/keyboard). Ale niestety w winampie nie dzialaja przyciski dodatkowe. Jak napisalem maila do pomocy technicznej, to odpowiedzieli, ze dziala ona z produktami microsoftu :x . No ale juz sie przyzwyczailem :)
Foobar rządzi...
sorki źe nie kumam ale co ma klawiatura do słuchania muzyki :roll:
Ja tam nie wiem. Przez 4 lata uzywalem winampa i teraz przeskoczylem na windows mediaplayer'a – ze wzgledu natury technicznej (klawiatura).
Lordzie Fox, Foobar ma w ogole najlepszą jakosc dzwieku ze wszystkich odtwarzaczy muzycznych. :!: W Winampie nie da sie tego tak poustawiac. To po prostu Foobar jest tak skonstruwoany i tyle. :idea:
Ja jednak uwaźam ze najlepszy jest jednak Winamp 5. :!: (chiociaz ustepuje barwa dwieku dla Foobara)
Ja jednak uwaźam ze najlepszy jest jednak Winamp 5. :!: (chiociaz ustepuje barwa dwieku dla Foobara)
Dzwięk z foobara podoba mi się o wiele bardziej niź z W5. Pewnie to kwestia poustawiania Winampa ale mnie się nie chce niestety a foobar na std. ustawieniach daje lepszy basik , dźwięk jest jakby "głębszy" i chyba lepiej wykorzystane jest te moje 6 głośniczków. Na Winampie tego mi brakuje.
Strona 1 / 1