jaki program do zgrywania filmów z kamery analogowej?????

Chcem zgrać film z kamerki analogowej. Mam odpowiedni programik ale po upływie (średnio) 4,5 minut program się zawiesza i lipa ...restart kompa i od nowa
Tak w ogóle XP nie wiedzi tej kamerki tzn niby widzi ale nie ma ona zgodności z tym systemem . Zgrywam tzn staram sie na 98 która mam na innym dysku.
Jeźeli macie jakieś sugestie ...macie jakiś dobry oprogram który by dał radę i jakieś propozycję ,,,,piszcie czekam na jakieś odpowiedzi

Odpowiedzi: 4

Port komunikacji to USB a jesli chodzi o miejsce na dysku to mam go duźo raczej bedzie tu chodziło o jakiś limit czasowy. Mam wraźenie źe jakis bufor sie zapycha i film się zacina czy cos takiego po prostu w pewnym momencie nie daje rady :(
Pekal
Dodano
14.08.2005 15:30:56
Upewnij się jakiej kompresji poddawany jest filmik i w jakim formacie. Bo moźe być tak źe poprostu leci wsio w tzw. No compres i masz problem z miejscem.
Ale jak słusznie zauwarzył muj przedmówca musisz poszperać w programie za takim cudem jak limit czasu.
A ja polecałbym ci VirtualBub do zgrywania z analogowej kamerki. Pytanie jeszcze w jaki sposób łączysz tą kamerę do kąpa skoro piszesz źe system jej nie widzi.
Pan i pastuch
Dodano
12.08.2005 20:09:37
Przypuszczalnie program ma w opcjach ograniczenie co do wielkości jednego pliku. :?

program: http://www.microsoft.com/poland/windowsxp/moviemaker/downloads/moviemaker2.asp
piotr1958
Dodano
12.08.2005 18:33:26
:?:
Pekal
Dodano
12.08.2005 18:00:49
Pekal
Dodano:
12.08.2005 15:48:13
Komentarzy:
4